Vreemde plek

89 3 0

"OMG, STERRE, NOA"!!!!!
"Waar zijn we, hallo ik werd net wakker naast Max, wat hebben wij allemaal gedaan en waar zijn we?" "Even rustig" zegt max, "we zijn in Parijs." "PARIJS??!!" Gillen Eva, Sterre en Noa in koor. "Hoe komen we hier en wat is er gebeurd??!" Roept Sterre panisch. "Na het feest zijn jullie met ons mee naar huis gegaan, maar als jullie naar huis willen brengen we jullie wel." De meiden keken elkaar aan en zeiden tegelijk: "nee joh! THE SHOW MOST GO ON!!"

Na het ontbijt zijn ze met z'n allen naar de stadt gegaan en genieten nu van het mooie zonnetje en de mooie stadt op een terrasje." omdat jullie voor ons deze mooie dag hebben geregeld gaan wij nu wel even naar de supermark om voor het avond eten te zorgen, wij zien jullie zometeen"!

"Noa wat moeten we als eerste in de pan doen?" Vraagt Sterre. "Ehm doe de pasta er maar in". Vervolgens maakt Sterre de pasta zak open en kijkt er verbaasd in, ze verluisterd: "meiden kom eens ik heb een briefje gevonden.
Ze leest het zachtjes voor:

De gene die dit lezen zijn gewaarschuwd. ik zou geen stomme dingen doen en oppassen voor ONS. Groetjes -B.

"Wat moeten we hier mee doen, gaan we dit tegen de jongens zeggen."vraagt Eva. "Laten we nog even wachten en als het echt uit de hand loopt dan lichten we ze in maar ik denk dat we nog even moeten wachten."antwoord Noa

S'avonds als ze met z'n zessen aan tafel zitten zijn de meiden heel stil. "Super lekkere pasta!" Zegt Max met volle mond. Noa, sterre en Eva staren naar hun glas water. "Ehm... Is er iets??" Vraagt Tom bezorgd. "Ehm.. O nee niks hoor"
"weet je het zeker?" De meiden kijken elkaar aan. "Heel zeker."

"Meiden ik hou het niet vol, ik moet het aan Tom vertellen..." Zegt Sterre "niet doen! Misschien maken we ons wel druk om niks." Zegt Noa. "Ik zou het ook nog niet vertellen Ster, misschien is er wel helemaal niks aan de hand." "Ik vind het wel heel vreemd hoor! Wie zal -B zijn?" Zegt Sterre. "Ik heb echt geen idee..." Zegt Eva.

The partyLees dit verhaal GRATIS!