Teroare

111 3 0

Este aoroape miezul noptii, iar eu sunt singura pe strada. Trebuie sa ajung acasa, dar de aici e mult si maine am scoala.

O voi lua pe scurtatura, prin cimintir.

Nu stiu ce se intampla, parca cineva m-ar urmari. Cine stie, poate e un catel.

M-am impiedicat...si cand sa ma ridic, foarte ciudat...mi-a aparut in mana un medalion. Avea o piatra mare si rosie in mijloc cu negru, care stralucea la intuneric.

Am luat medalionul si am plecat acasa. Cand am deschis usa...ceva a picat de pe masa, sau nu stiu mai exact ce am auzit. Din nou aveam senzatia ca sunt urmarita.

Eram singura acasa pentru ca parintii sunt in strainatate, iar bunica are grija de bunicul...deci prin urmare...mai mereu sunt singura.

M-am dus la mine in camera si am vrut sa aprind televizorul. Foarte dubios...pe ecran erau doar purici intrerupti...si dupa 10 secunde s-a stins.

Deci televizor nu aveam...ma gandeam ca pot sta pe internet. Da' de unde! Telefonul nu se mai aprindea...

M-am gandit sa fac o baie fierbinte...ca somn nu aveam si oricum...am scoala dupa-amiaza.

Apa e fierbinte...totul e perfect! Dupa aproximativ 10 minute s-a luat curentul. Am iesit reoede din cada si m-am dus sa iau lumanari si chibrite din camara.

Cand am aprins lumanarea am vazut o umbra intunecata care se indrepta catre baie. M-am dus dupa umbra, dar a aparut dintr-odata in fata mea.

Ma privea in ochi, cu chipul oribil si uscat si cu parul ei brunet pe fata, cu ochii aia rosii...si cand ma privea, simteam ca nu voi scapa. A intins mana incet spre mine.

Nu puteam tipa...doar mi-a trecut prin minte sa incerc sa comunic cu ea.

,,Cine esti? Ce vrei de la mine?''

Sper ca v-a placut! Daca ati gasit greseli, voi corecta cand voi avea timp.

Demonul NoptiiCitește această povestire GRATUIT!