Kao što sam i pretpostavio, Emmina sloboda nije dugo trajala. Glupača je iskoristila kreditnu karticu i policija ju je locirala i posle svega par minuta uhapsila.

To je bilo ogromno olakšanje za moju devojčicu i mene kada smo čuli. Prošlo je mesec dana od kada je onu poruku poslala i sada sa sigurnošću mogu reći da je to poglavlje završeno.

Ali se zato otvorilo novo. Počeli smo da kupujemo stvari za našu bebicu. Što znači da smo na kraju ipak morali da otkrijemo pol. Devojčica je. Želja mi se ostvarila. Dobro, tek će. Dobiću još jednu princezicu.

Moj Mišić i ja se jako radujemo onome što sledi. Pripremamo se psihički za napor koji nas očekuje, ali verujemo da ćemo uspeti. Ne postoji ono što nas može uzdrmati više.

Ako ćemo iskreno, sama naša veza nije imala puno turbulencija. Ali put do te veze jeste. Namučili smo se tokom borbe sa sobom. Nismo dozvoljavali da nas emocije savladaju, ali naravno da je i to imalo svoju granicu.

I tu granicu smo prešli. Priznali sebi, a onda i jedno drugom. Tako sam srećan zbog toga. Sada znam da smo konačno pronašli mir i da konačno možemo da uživamo u zasluženoj sreći.

Harry Styles.

Srce mi lupa nenormalno jako dok brzim koracima idem ka kraju hodnika. Vidim Nialla i Brook kako se nervozno šetkaju i odmah ih zovem. Okreću se i Brook odmah pođe ka nama.

,,Mišiću, uspori. Nemoj tako brzo, molim te.''-čujem Čupavog iza svojih leđa. Brine se jer hodam brzo. Prevrćem očima.

,,Kretenu, najbolja prijateljica mi se porađa!''-prosiktam na njega. ,,Kako je ona? Šta se dešava?''-pitam kada dođem do Brook i sa njom krenem do Nialla. On je kod nekih vrata koja vode u drugi hodnik. Ali mislim da tamo ne možemo da uđemo. Čujem vrisku.

,,Tek su počeli.''-Brook kaže. ,,Malopre su je uveli.''-doda. U jebote. Ona baš vrišti.

,,Čoveče, mora da mnogo boli.''-Čupavi komentariše. Okrenem se ka njemu i prosterim ga pogledom.

,,Pričaj mi o tome.''-kažem i on se nervozno nasmeši. ,,Oh, Bože, tako sam nervozna.''-priznam. ,,Ali i srećna.''-dodam.

Moja najbolja drugarica će dobiti bebu, devojčicu. A za par meseci ću i ja, pa ćemo zajedno da ih čuvamo i biće najbolje drugarice baš kao i nas dve.

,,Jebote...''-Niall uzdiše i seda na klupu. Pogedam mu lice i vidim da je prebledeo. ,,Brook, ljubavi. A da nas dvoje usvojimo jedno? Ovo je mučno.''-on kaže smešući se nervozno.

,,Može. Ne pada mi napamet da se porađam.''-kaže i sedne pored njega.

,,Halo! Zemlja zove Brook i Nialla! Jeste li vi poludeli? Nešto najlepše u životu je kada dobiješ svoje dete. Zamislite još kada saznate da je ona trudna. Znate li vi koja je to sreća?''-pitam. Pametujem sada, ali nije me briga. Ništa lepše od ovoga ne postoji.

,,Ona je u pravu.''-hrapavi glas kaže. Osetim njegove ruke oko svog povećeg stomaka. Ne steže me, samo me slabo i nežno grli. ,,U životu nećete lepše i ispunjenije da se osetite nego kada saznate da čekate dete. Mislim da je to suština života.''-on završi.

,,Trudna sam i emotivna sam. I ti moraš prestati da govoriš te slatke stvari.''-upozorim ga već suznim očima. Svi oko mene se nasmeju, Čupavi me okrene malo ka njemu i zagrli. Pritisne usne na moje i pomazi me po obrazu.

,,Ali to je istina.''-šapne. Zagnjurim glavu u njegov vrat. U pozadini slušam svoju drugaricu kako vrišti. Jebote, mora da mnogo boli. Još jače se šćućurim uz Čupavog pokušavajući da ne mislim o tome.

YOU CHANGED ME (Harry Styles II sezona)Read this story for FREE!