Chapter 4

42 1 0

😎💋 Jeroen's POV 💋😎

Het is vandaag maandag. Het is vandaag de eerste dag van mijn nieuwe school. Zenuwachtig? Nee niet echt. Ik ben een persoon die rap vrieden maakt. 'JEROEN, STRAKS KOM JE NOG TE LAAT VOOR JE EERSTE SCHOOLDAG!!!' roept mijn moeder. 'JA, IK KOM AL!!!' roep ik terug. Ik sta op en loop naar mijn kast en haal er een jeans en een effen donkerblauwe t-shirt uit en trek het aan. Ik loop naar de badkamer en doe gel in mijn haar. Als ik beneden kom in de keuken heeft mijn moeder al ontbijt voor me gemaakt want ze wist dat ik daar geen tijd zou hebben. Ik eet het vlug op en pak me boekentas en haal mijn fiets uit de garage en vertrek naar school.

🌺🌸 Jessica's POV 🌸🌺

'Going out tonight. Changes into something red. Her mother doesn't like that kind of dress. Everything she never had she's showing off.' klinkt mijn wekker. Ik sta derect op en loop naar de badkamer en spring vlug onder de douche. Na 5 minuten douchen, loop ik met mijn handdoek rond me naar mijn kast. Ik trek mijn kast open en pak er een skinny en een donkerblauwe t-shirt met zwart lijntjes uit en trek het aan. Ik hoor de buurvrouw weer roepen en denk bij mezelf :'Ocharme Jeroen!' Ik hoor hem terug roepen:'JA ,IK KOM AL!' Ik moet er een beetje van lachen, waarom weet ik niet. Ik loop vlug naar beneden want ik ben aan de late kant dus pak ik vlug een appel en mijn boekentas en haal mijn fiets uit de garage en vertrek naar school. Mijn eerste les is natuurwetenschappen en ga ik ga ergens van achteren zitten en haal mijn gsm uit. Na een tijdje val ik bijna in slaap tot er op de deur geklopt wordt en de directrice binnen komt zegt :'Leerlingen, mag ik jullie mededelen dat er nieuwe leerling is.'


😎💋 Jeroen's POV 💋😎

Als ik aan kom op school, duurt het een kwartier voor mij om het kantoor van de directrice te vinden. Als ik het eindelijk gevonden heb klop ik op de deur en hoor iemand zeggen:'Kom binnen' Ik open de deur en zie een oude vrouw achter de computer zitten en ze zegt:'Aah, jij moet de nieuwe leerling zijn.' Ik knik. Ze praat bijna een half uur aan één stuk door over de regels en andere bullshit. Dan zegt ze :'Vlog mij maar ik breng je naar je klas.' Na 5 minuten wandelen komen we aan aan een lokaal. De directrice klopt op de deur en gaat naar binnen en zegt:'Leerlingen, mag ik jullie mededelen dat er een nieuwe leerling is.' Ze doet een teken naar me dat ik moet naar binnen komen en iedereen staart me aan. Ik kijk rond in de klas en zie dat er een groepje meisjes aan het fluisteren zijn en ik hoor dingen zoals:'OMG, die is hot!' Ik kijk nog eens rond en zie dan pas dat het meisje die ik eergisteren zag in dat winkeltje in deze klas zit. Ze is zo mooi. Ze ziet dat ik naar haar staar en ze lacht naar me. We blijven maar staren naar elkaar tot dat de leerkracht zegt :'Stel je eens kort voor.' Ik knik en zeg:'Hallo, ik ben Jeroen. Ik ben 2 dagen geleden naar hier verhuist. Mijn vader is 9 maanden geleden gestorven aan kanker. Ik luister graag naar muziek.' Ik kijk naar de leerkracht en hij zegt :'Ga maar ergens zitten.' Ik wou graag naast het meisje zitten maar er was geen plaats meer dus ging ik naast een jongen zitten die er nog redelijk populair uit zag. 'Hey, ik ben Dylan.' 'Hey' zeg ik kort. 'Wie is dat meisje?' Vraag ik en wijs naar het meisje van het winkeltje. 'Dat is Jessica, ze hot e !' zegt dylan met een grijns op zijn gezicht. 'Ja, dat is ze inderdaad.' Na de les wou ik met haar gaan praten maar ze was al weg. De rest van de dag heb ik haar niet meer gezien. Met een teleurstelling op mijn gezicht ga ik naar huis. Als ik thuis kom zegt mijn moeder dat de buren vanavond komen eten.


🌺🌸 Jessica's POV 🌸🌺

De nieuwe leerling is die jongen van eergisteren. Die jongen die iets kwam kopen in het winkeltje waar is werk. Heel de les zat hij naar mij te kijken. Ik werd er een klein beetje zenuwachtig van. Na de les ben ik zo snel mogelijk vertrokken want ik wist zeker dat hij tegen me ging komen praten. De rest van de dag heb ik hem niet meer tegen gekomen. Het is nu 4 uur en ik vretrek met fiets naar mijn werk. Als ik aankom zie ik dat er niet veel volk is, het gaat steeds slechter met het winkeltje. Ik denk dat ik mag gaan zoeken achter een andere job. Als ik thuis kom zegt mijn moeder:'Laat je jas maar aan schat we gaan gaan eten bij de buren.' Ik knik en we wandelen samen naar de voordeur van de buren. Ik druk op de bel en de deur gaat open.

😎💋 Jeroen's POV 💋😎

De bel ringt en mijn moeder vraagt:'Jeroen doe jij open, dat zijn vast de buren.' Ik loop naar de deur en doe open. Daar staat ze.

HET IS JESSICA

De nieuwe jongenLees dit verhaal GRATIS!