Deel 1

1.1K 13 4

PROLOOG

Ik schrijf de aflevering Geld deel 2.

Ik begin waar Eva in de steeg is om Mitja (weet niet hoe je dat schrijft_ te zoeken.

Ik heb het een klein beetje anders geschreven. Waarschijnlijk is het ook niet zo goed ik ga later misschien zelf verhalen schrijven die nog niet bestonden.

-Eva-

'Waar is Mitja?'. dacht ik had hem nooit mogen laten ontsnappen ik loop door de steeg.'boven op de Stijgers?' Nee. Opeens hoor ik een harde bonk uit de vrachtwagen komen. Verschrikt richt ik mijn pistool erop. De deur gaat open en valt een dode bestuurder uit. Ik hoor een harde knal en niet alleen dat 'Aaaaaa', Ik val op de grond met mijn gezicht en voel pijn. Portofoon: 'Hoeben voor Eva meld je' 2x.

-Hoeben-

Shit Eva is neergeschoten. 'Een Ambulance ter plaatsen voor rechercheur Eva van dongen' Van dongen is neergeschoten',

-Wolfs-

Portofoon: ' Van dongen is neergeschoten',
'Nee niet Eva!!!', Wat moet ik nu nog..... Ik loop richting Luca en schiet hem zo door zijn hoofd.
'Wat heb ik gedaan. Ik heb de man van mijn dochter neergeschoten',
Maar nu even iets ander belangrijks.
'Nu snel naar Eva'.

-Eva-

Ik hoor Mitja achter mijn naar voren lopen. De steeg is geblokkeerd nu kan hij nergens meer naar toe

'Drop you wapen Mitja', Hoor ik mijn collega's zeggen. Ondertussen voel ik dat er een plasje bloed onder mijn schouder ligt', 'Shit is bloed heel erg', Ik zie dat mijn collega's het moeilijk hebben. Ook zie ik Wolfs bezorgd naar mij kijken. Kom op Eva!!! denk ik bij mezelf Ik pak mijn pistool sta op en schiet. Ik schreeuw het uit van de pijn en laat mijn pistool vallen. Ik grijp naar mijn linker schouder en zak door mijn knieën op de grond door de pijn. Ik zie dat de collega's hem meenemen en Wolfs naar mij toe komt rennen. Dan word ik opeens zo moe dat ik op de grond naar achter val. Alles word wazig en mijn oogleden worden opeens zo zwaar dat het me niet meer lukt om ze open te houden. Voordat ik mijn ogen dicht doe zie ik Wolfs mijn zijn bezorgde blik naar mij kijken. Hij zegt wat maar ik kan het niet meer horen en ik zweef langzaam weg.

-Wolfs-

Daar ligt Eva ze bloed heel erg. Dan zie ik haar opeen opstaan en haar pistool pakken en schieten. Ze schreeuwt het uit van de pijn en zakt door haar knieën op de grond 'Eva!', Ik ren naar haar toe opeens valt ze achter 'Nee shit het gaat niet goed', 'Eva! blijf erbij het komt goed', Maar haar ogen zijn al dicht.

Ik weet sorry dat het zo kort is maar dit was een soort proef verhaal.
Laat weten wat je er van vond.
Tips en tops zijn welkom :)
(Boven is een filmpje)😊

Samen oké?           (Flikken Maastricht)Lees dit verhaal GRATIS!