heey guys,

ik know heel lang geleden ik baal echt dat ik al lang niks meer heb geschreven dus hier is een nieuw hoofdstuk ik hoop dat jullie het goed vinden.

xx love

"weet je dat heel zeker. je bent net bevalen." ze liep naar me toe. louis liep achter haar. ze had het niet door daar was ik blij om. toen voelde ik haar nagels op mijn wang.

p.o.v laure

ik keek haar aan. toen werd ik boos.

"HET IS MIJN KIND GEEF HEM TERUG!!!!!!" schreeuwde ik naar haar. ze schrok van me. beallfire begon te huilen. ze begon te lopen naar de deur waar harry nog steeds voor stond. ze probeerde hem weg te duwen. maar hij wist dat hij daar moest blijven staan. ik bedoel maar ik ben zijn zusje. dan laat je toch niet een wijf met de zoon van je beste vriend en je zusje weg gaan.

"GA WEG." riep johanna.

"NEVER IN A MILLION YEARS. (and we danced all night on the best song ever.)" 

"ga nouw niet song teksten op noemen." louis greep zijn moeder van achter. ze liet bea vallen.

"HARRY VANG HEM." schreeuwde ik naar harry. ik keek toe hoe mijn zoon werd gevangen door mijn broer. ik rende naar hem toe.

"dankje dankje dankje." ik begon erger te huilen bij elk woord dat ik zei.

"het is oke laten we haar hier weg laten halen dan kunnen louis en jij elkaar klaar maken om daar de papz te lopen met een zoon." ik drukte een kus op harry zijn wang. louis duwde zijn moeder de deur uit.

"EN IK WIL JE NOOIT MEER IN DE BUURT ZIEN VAN BEALLFIRE." hoorde ik louis achter haar aan schreeuwen. ik hoorde haar hakken op de vloer tikken.

"gaat het schat?" vroeg louis.

p.o.v louis

"gaat het schat?" ik had net mijn moeder gezegd dat ze nooit haar klein zoon mocht zien. ik vond het best wel heftig maar we hadden bea nog ik was zo blij. ik liep naar laure toe.

"ja, ja het gaat wel." zei ze zachtjes. haar ogen waren een beetje vochtig. ik ging er zachtjes met mijn vingers langs.

"het komt goed ik weet het. anders verhuizen we naar de andere kant van de wereld. dan zien we haar nooit meer."

"ja ik weet het wel maar ik ben gewoon zo bang dat er iets met bea is gebeurt." ik drukte zachtjes een kusje in haar haren.

"het komt goed ik beloof het." ik stook mijn pink in de lucht.

"echt lou pinky promiss? we zijn geen kleine kinderen meer toch?"

"ja wel dat zijn we wel we zijn teenage parents. dat vind ik nog best wel goed klinken. jij niet?" vroeg ik aan haar.

"louis dat maakt het juist alleen maar erger misschien had je moeder wel gelijk en hadden we bea met haar mee moeten geven."

"nee nee nee nee nee nee nee nee nooit nooit nooit zeker weten. mijn moeder krijgt niet mijn kind het is nog steeds mijn kind ja! en laat de moet niet in je schoen zinken we zijn teenage parents so who cares ik niet ik vind het geweldig zelfs en ik zou niks liever willen. lau ik ben zo vreselijk trots op jouw zo fucking trots. ik had niks liever gewild dan dit en als jij daar niet mee eens bent dan moet ik je teleurstellen want voor de rest van je leven zal je moeder zijn." ik keek haar aan in haar bloed mooie ogen. ze had dezelfde ogen als harry die waren ook zo mooi. ze knikte. ik voelde haar pink om de mijne.

"voor altijd."

"voor altijd." fluisterde ik terug.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

heey guys,

nieuw stukje. en ik ga proberen om vandaag van mijn nieuwe boek het eerste hoofdstuk te publiceren. ja daar wisten jullie niks van ik heb een nieuw boek. yeaahhhh vandaag zal ik proberen nog een stukje van dat boek in dit boek te zetten zodat jullie meer weten. het heet:

do never stop dreaming ~ one direction fanfiction.

xx love

true!?Lees dit verhaal GRATIS!