meidendag

135 4 1

DAG 2 BIJ GEMMA!

pov Zoë

Ik word wakker door luid gezang, ik kijk om me heen en besef me  dan weer dat ik tante Gemma ben. Ik pak de klaargelegde kleding van mijn stoel en trek het aan, het is een roze crop top waarop staat AWESOME daaronder draag ik een zwart hemdje en een skinny jeans. Ik loop de trap af en volg het gezang dat steeds luider word. Ik denk dat het gezang uit de keuken vandaan komt. Ik doe de deur open en ja hoor daar staat Gemma luid en duidelijk te zingen, ik grinnik in mezelf als ik haar zie dansen en zingen tegelijk ze heeft niet door dat ik in de deur opening sta, en ik sluip op me tenen naar haar toe als ik eenmaal achter haar sta schreeuw ik hard ''BOEEE!!!!!!!!!!!!!'' ze schrikt op en kijkt me serieus aan maar als ze zich beseft van wat er net is gebeurd schiet ze in de lach en begint mij te kietelen. Ik schater het uit van het lachen en schreeuw dan ''GENADE HAHAHAHAHA GENADE!!!'' ze kijkt me lachend aan ''dat dacht ik al'' zegt Gemma dan bijdehand. ''wat gaan we eten tante Gemma?'' vraag ik dan nieuwsgierig. ''nou ik ben wentelteefjes aan het maken lust je dat?'' zegt ze dan blij en ik knik. Ze geeft mij een bord met daarop een wentelteefje met suiker.

Als ik mijn wentelteefjes op heb en Gemma ook vraagt Gemma aan mij ''zullen we vandaag een meidendag houden, je zit alleen maar bij jongens thuis?!'' ik kijk haar vragen aan en vraag dan ''wat is een meidendag?'' ze kijkt me blij aan en antwoord dan aan een stuk door '''nou een meidendag is een dag waarin je samen met een meid allemaal meiden dingetjes gaat doen zoal: winkelen, nagels (pedicure etc) sauna, schoonheidsalon, massage, modderbad en nog veel meer dingetjes, maar lijkt je dat leuk?'' ik kijk op en kijk haar recht in de ogen aan en zeg dan blij ''ja dat lijkt me echt geweldig!''. Ze rent naar boven en pakt een badjas voor mij en voor haar, ik kijk haar verbaast aan en Gemma antwoord enorm droog ''ja in de sauna wil ik niet in andermans badjas lopen hahaha'' en ik schiet in de lach om haar droge antwoord. ''Oké ik schrijf op een papiertje wat je in een tas moet doen voor jezelf om mee te nemen op onze meidendag goed?'' en ik knik blij. Terwijl Gemma op een briefje alle dingen aan het schrijven is, ga ik even op de tablet en ik tik YouTube aan ik sluit de koptelefoon ook aan de tablet aan, en zoek een liedje in besluit om naar Night Changes van mijn papa's te luisteren.

Dan voel ik iemand op me schouder tikken en ik kijk naar achteren in de pret ogen van tante Gemma. ''ik heb het briefje klaar en welke muziek ben je aan het luisteren?'' vraagt Gemma nieuwsgierig, en ik doe mijn koptelefoon af en geef hem aan Gemma. ''aaaaah naar je vaders, ja ze hebben echt prachtige muziek hé?'' vraagt Gemma en ik knik blij. Ze geeft mij het briefje met alle dingen die we nodig hebben erop. Ik loop naar de kamer waar ik ook in heb geslapen en pak een tas. Dit zijn de dingen die ik allemaal moet meenemen voor de meidendag:

zwempak                          

zeep      

badjas                               

bad slippers

kam                                     

shampoo

badhanddoek

Ik pak alles in mijn tas en ga ben dan klaar om te gaan, ik loop naar beneden en onder aan de trap staat Gemma al klaar op mij te wachten. Precies op dat moment struikel ik over mijn tas van de trap. Als ik helemaal naar beneden ben gevallen begin ik keihard te lachen (ja ik weet het ik ben echt gestoord whahahaha) Gemma kijkt me raar aan en vraagt dan ''waarom lach je gekkie je viel net van de trap) ik kijk schater lachend naar haar en antwoord dan melig ''nou omdat ik viel alleen op de manier waarop ik viel deed geen pijn maar het is wel enorm dom hahahaha'' Gemma kijkt me met een grote glimlach aan, en we lopen naar de auto. We stappen in de auto en zetten keihard de muziek aan, dan komt Half a Heart van One Direction op de radio en Gemma en ik beginnen te glimlachen en zingen mee ''so youre friends been telling me you've been sleeping with my sweather!!! and that you can't stop missing me. but my friends been telling you i'm not doing mutch better cause i'm missing half of me!!! and being here without you is like i'm waking up to! only have a blue sky kind of that i'm not quit. Walking around with just one shoe i'm half a heart without you!forget al we said that night no it doesn't even mather cause we both gott split in two if you can spend hours so were gone for lunch down by the river and we can realy talk in truth and being here without you is like i'm waking up to only have a blue sky kind of that but not quit i'm walking around with just one shoe i'm half a heart without you!without you without you i'm half a heart without you!

En we lachen als het liedje is afgelopen.  We springen uit de auto en gaan als eerst naar de schoonheidssalon. We lopen naar binnen en er staat allemaal paparazzi ''oh nee'' zucht ik in mezelf maar Gemma heeft het ook gehoord ''het komt wel goed ik ben bij je!'' en ik knik blij. Er worden allemaal microfoons in mijn gezicht geduwd. We lopen met de paparazzi achter ons aan naar de balie ''ik heb gereserveerd onder de naam Styles''  zegt Gemma. ''Styles, Styles oh ja ik zie hem staan Gemma Styles klopt dat?'' vraagt de vrouw achter de balie en Gemma knikt. ''nou dan mogen jullie mee komen dan gaan we even naar de privé kamer. Ik volg Gemma en de onbekende vrouw. We worden op een heerlijke stoel met rug massage.

We lopen helemaal uitgerust de schoonheidssalon uit. Daarna gaan we onze nagels laten doen mijne zijn roze met kleine zwarte strikjes erop er rolt een traan over mijn wang ''wat is er liefje waarom zo depri?'' vraagt Gemma. Ik antwoord ''het zijn tranen van geluk Gemma want kijk ik en Sofie een vriendin van 14 jaar oud uit mijn weeshuis lakte mijnnagels ook altijd zo'' en ik glimlach en Gemma kijkt me lief aan.

Nu lopen we op weg naar de winkelstraat en gaan helemaal los om te winkelen. ''zo dan kan je mooi nieuwe kleren kopen voor als je met je papa's mee gaat op tour!'' zegt Gemma lachend en ik knik enthousiast. Uiteindelijk zijn we klaar met shoppen en dit is het gene wat ik heb gekocht:

5 shirtjes

7 broeken

3 paar schoenen

6 paar sokken

3 paar oorbellen

2 kettingen

4 hemden

6 jurkjes

dus dat is heel veel en ik ben er ook enorm blij mee!

We zijn weer op weg naar huis en springen in de auto. ''Dankje tante Gemma!'' zeg ik blij en dan zegt Gemma ''ik hou van je alsjeblieft!''  We komen thuis aan en tante Gemma zegt dat ik maar even onder de douche moet springen en ik knik. Ik ga naar boven kleed me uit en ga in de douche staan, ik hoor voetstappen op de trap en zie de badkamer deur open gaan, Gemma staat in de deuropening met schone kleding en ik bedank tante Gemma. Ze knikt en loopt weer weg.

----------------------------------------------------------------------

hey guysss

nieuw hoofdstukje *trots ;)*

ik heb een vraagje zouden jullie het leuk vinden als ik in het volgende hoofdstuk ook een stukje uit de gedachten (pov) van Harry en of Louis zou doen, zeg het plz snel in de comments!!!!

I hope you like it!

vote/comment?

x-jes Luna

adopted by Larry StylinsonLees dit verhaal GRATIS!