Hoofdstuk 5

205 9 4

Als ze tegen een koude muur aan wordt gegooid doen ze haar blinddoek af. Er wordt nog een meisje naar binnen gesleurd, ook met een blinddoek om. Ze is ongeveer dezelfde leeftijd als mij. Denkt Tara. Ze wordt naast mij tegen de muur aan geduwd. We worden met handboeien aan een paal vast gemaakt. De mannen lopen de hal uit. Het meisje vraagt hoe ik heet.

H-hoe heet je? Vraagt het meisje. Tara, en jij? Vraagt Tara. Lisa. Zegt Lisa. Hoe ben jij hier gekomen? Vraagt Tara. Ik fietste met mijn vriendje naar huis, er reed al een tijdje een witte auto dicht bij ons. Toen we bij een stoplicht stopte stapte hij uit, hij spoot iet is mijn vriendje zijn ogen en mij pakte hij en smeet me in zijn busje.. En hoe is het bij jou gebeurt? Vraagt Lisa. Jeetje wat erg! Oow ja, eehm. Ik kwam net uit het ziekenhuis, ik had in coma gelegen omdat er stukken glas in mijn hoofd zaten. Ik ging bij mijn vriendin Isa slapen en ging in de avond een stukje wandelen, ik hoorde voetstappen achter me en toen werd alles zwart.. Zegt Tara. Jeetje! Zegt Lisa.

De mannen komen weer binnen en horen ons praten. Ze kijken elkaar aan en er komt een grote grijns op hun gezicht. Ze lopen naar ons toe..

Ontvoerd!Lees dit verhaal GRATIS!