Chapter 29

44 2 0

Jenny Grammar pov

Ik loop samen met Niall een kleding winkel in. Hij si zo lief, ik mag gewoon alles kopen van hem wat ik wil!

"Deze is wel leuk!" Niall houd een wit jurkje omhoog, de mouwtjes zijn van kant.

"Die is echt cute!" Ik pak het jurkje over en zie de prijs. "Owh, maar hij is wel €80,-" zeg ik. "Neem maar mee, 80 euro valt wel mee." zegt Niall met een glimlach. Ik omhels hem. "Thanks Nialler!" Ik zoek nog wat kleding uit, daarna rekent Niall af.

"Goed, waar wil je nu heen?" vraagt Niall. Ik kijk wat rond. "Een schoen winkel?" vraag ik. "Je hoeft het niet te vragen!" grinnikt Niall, hij sleurt me mee een schoenen winkel in.

Later verlaten de winkel weer met twee paar Jeffrey Campbell, een paar witte gympen en twee paar hakken.

"Hoe laat is het?" vraagt Niall. Ik kijk even om me heen en zie een klok hangen. "Tien voor drie." antwoord ik. "Owh, dan moeten we maar eens naar de mac gaan." samen hand in hand lopen Niall en ik naar de mac. Als we er zijn zie ik Faith en Luke al aan een tafeltje zitten.

We lopen naar binnen. "Hey!" groet ik ze. "Ah, jullie zijn er eindelijk." zegt Luke. "Hey, het is precies drie uur, dus we zijn niet te laat." zegt Niall. Ik ga zitten Luke en Niall gaan zorgen voor wat eten.

"Ze zijn zo lief, ik mocht van Niall gewoon alles kopen wat ik wou!" zeg ik. "Ik heb van Luke ook echt ontzettend veel mogen kopen en mijn haar is geknipt en geverfd!" zegt Faith. "Het staat je echt goed, dat bruine haar." zeg ik. "Thanks." bedankt Faith me.

Luke Hemmings pov.

Nadat Faith haar haar geverfd en geknipt had zijn we nog een aantal winkels ingegaan. Ze heeft nu wat make-up, een aantal kleding stukken en drie paar nieuwe schoenen.

Nu zitten we in de mac te wachten op die andere twee, het zal me niks verbazen als ze de tijd vergeten zijn.

"Echt bedankt voor dit alles." bedankt Faith me voor de zoveelste keer. "Je hoeft me echt niet zo vaak te bedanken. Dit is wel het minste wat we konden doen voor jullie." zeg ik. "Maar toch, het blijft super lief!" zegt Faith.

"Hey!" Jenny en Niall staan voor ons tafeltje. "Ah, jullie zijn er eindelijk!" zeg ik, niet dat ze te laat waren of zo. "Hey, we zijn precies op tijd hoor." zegt Niall. Ik grinnik, Jenny gaat aan de tafel zitten en ik ga samen met Niall zorgen voor wat eten.

"Vier porties patat en vier hamburgers." zeg ik als we aan de buurt zijn.

"Okay komt er zo aan." zegt de jongen vriendelijk. "Zijn jullie met die twee meiden?" hij wijst naar Jenny en Faith, ik knik. "Als ik jullie was zou ik zo snel mogelijk weg gaan. Er kan elk moment iemand komen die jullie zoekt." zegt de jongen. Ik kijk met opgetrokken wenkbrauw Niall aan.

"Wie?" vraagt Niall. "Een man, hij was hier een paar uur geleden, samen met een paar andere. Hij vroeg of iemand twee jongens, allebei blond en twee meisjes had gezien. Ik denk dat hij jullie bedoelt. Hij liet een foto zien, van jullie." zegt de jongen. Hij draait zich om en pakt onze bestelling, dat is snel.

"Hij zag er niet vriendelijk uit, als ik jullie was zou ik nu naar huis gaan voor hij terug is." zegt de jongen. Ik wil hem het geld geven maar we krijgen het gratis mee, okay...?

We lopen weer naar Jenny en Faith toe. "Een wijziging in het plan, we gaan dit thuis opeten." ik trek Faith omhoog en samen met Niall en Jenny lopen we de mac uit.

"Wat? Waarom?" vraagt Faith verward.

Hide & Seek|| Niall Horan & Luke HemmingsLees dit verhaal GRATIS!