Chapter 27

49 1 0

Jenny Grammar pov

"Jenny?" Niall trekt zich terug uit de zoen. "Ja Niall?" vragend kijk ik hem aan. "Ben je nu serieus?" vraagt Niall voorzichtig.

"Honderd proprocent. Het klinkt misschien raar, maar ik ben echt verliefd op je geworden Niall." zeg ik eerlijk. Zijn ogen lichten op bij die worden.

"Na alles wat we, wat ik je heb aangedaan?" vraagt Niall. "Ja, zelf na dat alles." glimlach ik.

"Nee." zegt Niall, hij schud zijn hoofd. "Wat nee?" vraag ik verward.

"Ik verdien dit niet." zegt Niall, hij kijkt me aan. "Wat niet?" ik snap er echt helemaal niks van!

"Jou niet, niet na alles wat ik jou aangedaan heb. Je bent veel te goed voor mij, ik-" Ik druk mijn lippen op die van Niall om hem de mond te snoeren.

"Niall, jij bent alles wat ik wil, alles wat ik nodig heb." fluister ik en druk nog een kus op zijn lippen.

"Ma-" probeert Niall. "Geen gemaar, ik houd van je en daar is niets aan te veranderen." zeg ik.

"Daar zou ik ook niks aan willen veranderen." Niall drukt zijn zachte lippen op de mijne. Mijn armen leg ik in zijn nek, mijn handen spelen met de uiteinde van zijn zachte blonde haren. Niall's handen glijden om mijn middel en trekt me iets dichter tegen zich aan, voor zover dat mogelijk is.

Luke Hemmings pov

Faith is echt geweldig, geweldig met alles wat ze doet, geweldig met alles wat ze denkt. Als ik haar moest beschrijven in een woord, dan was dat woord perfect geweest.

"Luke?" vraagt Faith, we stonden al een tijdje knuffelend in de keuken. "Ja?" ik kijk op haar neer. "Wil je me iets beloven?" vraagt Faith.

"Blijf je voor altijd bij me?" vraagt Faith. Wow, deze vraag had ik niet verwacht. "Natuurlijk blijf ik voor altijd bij je, ik zou niks liever willen." antwoord ik, ik druk mijn lippen op die van Faith.

"Wat dacht je ervan als we vandaag eens gezellig gingen shoppen, als een cadeau voor jullie verjaardag." stel ik na een tijdje voor. "Ik heb geen geld." zegt Faith. "Ik zei toch cadeau." ik glimlach.

"Nou, okay dan." zegt Faith na een tijdje.

"Mooi, alleen Jenny en Niall nog even vragen. Maar ik heb zo'n vermoeden dat dat nu niks gaat worden.." ik grinnik, ook Faith kan het niet laten even te lachen. Ik loop samen met Faith naar de woonkamer, Jenny en Niall zitten op de bank te praten en te lachen. "Gaan jullie vanmiddag mee shoppen? Als cadeautje voor jullie verjaardag nog?" vraag ik.

"Ja, lijkt me leuk!" zegt Jenny. Niall staat op van de bank. "Luke, kan ik je even spreken?" vraagt hij, ik knik we lopen naar de keuken.

"Heb je wel nagedacht over sta Adam ons vast aan het zoeken is?" vraagt Niall.

"Ja, nou eigenlijk niet. Maar het komt wel goed. Ik heb denk ik wel een plannetje." zeg ik.

Hide & Seek|| Niall Horan & Luke HemmingsLees dit verhaal GRATIS!