Chapter 26

48 1 0

Faith Grammar pov

Luke drukt zijn lippen op de mijne. Ik zoen hem terug, voor een seconde maar trek me daarna snel terug. Ik draai me om en ga weer bezig met mijn broodje.

Ik weet wel zeker dat Luke nu een grijns op zijn gezicht heeft, van oor tot oor.

"Faith" Ik stop snel het broodje in mijn mond zodat ik niks zeggen kan. "Faith." Luke pakt mijn pols en draait me om. "Doe niet zo kinderachtig!" lacht hij.

"Ik doe niet kinderachtig, ik ben gewoon aan het eten." zeg ik en neem weer een hap.

"Ik weet dat je me leuk vind." grijnst Luke. Snel draai ik me weer om. Ik ben zo slecht in liegen!

Ik voel twee sterke armen om me heen, zijn kin leunt in mijn nek. "Ik vind je niet leuk" zeg ik snel, geloof je het zelf?!

"Je bent echt zo slecht in liegen." zegt Luke. "Weet ik." ik bijt op mijn lip. "Je bent te schattig." zegt Luke. Ik draai mijn hoofd en kijk hem zo aan van meen je dat nou?

Luke drukt zijn lippen op de mijne, mijn handen leg ik in zijn nek. Ik draai me verder om, Luke zijn armen glijden im mijn middel. Langzaam zoen ik hem terug.

"Ik houd van je Faith." mompelt Luke door de zoen door.

Niall Hemmings P.O.V.

Zuchtend kijk ik Jenny aan "Jen ik kan dit niet" zeg ik "Jenny ik hou van je. Meer dan dat ik van Nando's houd" zeg ik tegen haar. Fuck weer verknalt, waarom moest dat Nando's erbij?! Niall je bent een idioot! "Niall je bent geen idioot" grinnikt Jenny "Niall ik weet niet wat ik moet zeggen" zegt Jenny er achter aan "Het hoeft niet ik snap het wel we hebben je 4 jaar vast gehouden en ik heb niets gedaan" zucht ik. Ik loop weg maar Jenny houd me tegen, ze pakt mijn pols en drukt haar lippen op de mijne, ik weet niet wat ze hier mee wil, dat ik haar laat gaan of dat dit echt is. Ik zoen terug, Jenny grijnst licht en ze legt haar armen in mijn nek. Ik leg mijn handen op haar kont. Ik knijp er zachtjes in, Jenny slaakt een gilletje maar ik demp hem met mijn lippen.

Hide & Seek|| Niall Horan & Luke HemmingsLees dit verhaal GRATIS!