Chapter 25

53 1 0

Jenny Grammar pov

Niall gaat naast me op het bed zitten. Hij zet een dienblad met een ontbijten voor me neer.

"Waar heb ik dit aan te danken?" vraag ik. "Na al die jaren is dit wel het minste wat ik voor je kan doen." antwoordt Niall, okay daar heeft hij wel gelijk in.

"En, omdat ik zo dom ben geweest. Vanaf het begin al." voegt hij eraan toe. Niet begrijpend kijk ik hem aan.

"Wat bedoel je?" Niall kijkt weg. "Nee, het is niet belangrijk." hij staat op en loopt de kamer uit. Ik hoor mijn maag rommelen. Ik begin met het eten van het eten wat Niall voor me klaar gemaakt heeft.

Als ik het eten op heb sta ik op en loop ik naar de grote spiegel die aan de muur hangt. Ik bekijk mijn spiegel beeld.

Ik zie er afschuwelijk uit, over zitten schrammen en opgedroogt bloed, dikke wallen onder mijn ogen, mijn haar is een waar vogel nest. "Wow, ik wist niet dat ik er zo slecht uit zag" mompel ik.

Ik loop nar de deur, maar in plaats van dat ik uit kom op de gang kom ik uit in een badkamer. Ik loop naar de kast in de kamer en geloof mijn ogen niet, er hangen gewoon meisjes kleren, ze zijn echt heel mooi en echt mijn style. Ik pak een wit t-shirt met roze donuts erop, een roze skaterskirt en een wit jasje van wol.

Ik loop weer naar de badkamer, voorzichtig zet ik de douche aan. Ik trek mijn kleren, nou ja wat er van over is, uit en als de douche op goede temperatuur is stap ik eronder.

Het voelt fijn om weer eens te douchen, ik had de laatste jaren echt een gevoel dat ik heel vies was, wat ik ook zo was.

Als ik schoon ben stap ik weer onder de douche vandaan. Ik pak een van de zachte handdoeken, zodra ik droog ben trek ik de kleren aan.

Luke Hemmings pov

Voor een tijdje blijven Faith en ik liggen. "Zou ik mogen douchen?" vraagt Faith opeens. Ik knik. "De badkamer is daar, je kunt als je wilt wel kleren uit de kast daar pakken." ik wijs naar de kast. Faith knikt, staat op en loopt naar de kast.

"Huh, dit zijn mijn kleren" verbaasd kijkt Faith me aan. "We zijn onderweg nog even langs jullie huis geweest. Om kleren voor jullie te halen." verklaar ik. Faith knikt. Ze pakt een kort zwart broekje, een zwart topje en een lange witte met blauwe bloemen versierd hempje.

Daarna verlaat ze de kamer. Ik sta ook op van bed en kleed me om, in een zwarte skinny jeans en een Nirvana t-shirt.

Ik loop naar de keuken, Niall zit aan de keukentafel wat in zichzelf te vloeken. "Morgen Nialler." grinnik ik. "Morgen." zegt hij chagrijnig. "Ochtend humeur?" ik open de koelkast en pak het pak melk.

"Nee, ben weer eens stom geweest." grom hij. "Wat dan?" ik pak een appel en ga naast hem zitten. "Weer iets doms gezegd. Als ik zo door ga verknal ik het echt bij Jenny." Niall zucht. "Komt goed man, je moet het gewoon wat tijd geven." zeg ik en geef mijn broer een schouder klopje.

"En hoe gaat het met Faith, ik weet dat je haar leuk vind" vraagt Niall. "Gaat wel goed, ze vind me volgens mij wel aardig." zeg ik en neem een hap van de appel.

"Geloof me, ze vind je meer dan aardig." zegt Niall.

"En jij moet mij geloven als ik zeg dat het echt wel goed komt met Jenny, ik meen het."

"Hey" we kijken op Jenny staat in de deur opening, blijkbaar heeft ze de kleding gevonden. Voor haar moesten we het een en ander kopen, want het is vier jaar geleden dat ze nieuwe kleren gekregen heeft.

"Hey" Jenny gaat op de stoel tegen over ons zitten. "Bedankt voor de kleren." mompelt ze.

Niet veel later komt Faith ook binnen, ze is prachtig. Ook Faith gaat zitten. "Lekker gedoucht?" vraag ik. Faith knikt. "Ja, ik voel me al een stuk beter."

Niall en Jenny zijn verdwenen geen idee waar heen.

"Faith?" is sta op en loop naar haar toe, ze stond bij het aanrecht een broodje te smeren. Ik ga achter Faith staan, mijn armen glijden om haar middel.

"Luke alsjeblieft." ze probeert mijn armen weg te drukken, maar ik ben sterker.

Ze draait zich om, onze hoofden zitten op een paar centimeters afstand.

"Faith, ik.. Ik houd van je." ik druk zacht mijn lippen op de hare.

Hide & Seek|| Niall Horan & Luke HemmingsLees dit verhaal GRATIS!