"Schatje de gasten komen zo."

"Oké, ik ben bijna klaar."

Ik loop naar de woonkamer en Jack bekijkt mij grondig.

"Zie ik er een beetje goed uit?" vraag ik twijfelend.

"Je ziet er super sexy uit," fluisterd hij in mijn oor "Ik kan niet wachten om je vanavond te nemen."

Ik grinnik om Jack. Wetend dat dit een grapje is. Teminste dat denk ik.

Jack zet op de eettafel drank neer. Correctie veel drank. Ik wee niet precies hoe groot de tafel is maar hij staat helemaal vol.

"Hoeveel personen komen er?"

"Twintig met ons erbij. Waarom eigenlijk?"

"Heb je dan niet een beetje veel drank?"

"Nee dit is misschien zelfs te weinig." Oke ik ben dus de enige die niet dronken gaat worden.

***

"MAG IK NOG EEN SHOTJE." schreeuw ik boven de muziek uit. Blijkbaar weet Jack het verschil tussen Twintig en 80 niet. HIj had een goede DJ gehuurd voor een simpel feestje.

"NEE DAT MAG JE NIET JE MAG WEL IETS ANDERS." Hoor ik Jack in mijn oor schreeuwen.

"WAT DAN?"

"DIT" Hij begin mij hevig te zoenen en zijn handen gleden onder mijn shirt.

"Niet hier Jack. Niet hier."

"Waar dan babe?" Jack grijnst breed. Ik pak zijn hand en loop naar de slaapkamer. Eenmaal in de slaapkamer draait Jack de deur op slot.

"Ze moeten ons niet storen he?" vraagt Jack met een grote grijns. Ik schud mijn hoofd, "nee." Ik druk mijn lippen op die van Jack en we lopen langzaam naar zijn bed.

Jack stopt even en kijkt me dan aan. "Waarom ben ik ooit verhuist? Ik had eerder moeten bedenken omdat het is dat ik je leuk vind.." Ik begin even te lachen, maar kijk hem dan lief aan. "Ik vond je altijd al leuk Jack.." Ik plaats een kusje op zijn mond. Jack grijnst.

"Dan was het dus een stom idee om te verhuizen!" Jack verplaatst zijn hoofd in mijn nek. Hij geeft meteen overal kusjes. Ik kreun als hij begint te zuigen op een bepaalt plekje.

"Neem me nou maar.. Ik wil je zo hard nu." Nadat ik dat heb gezegt worden mijn kleren van mijn lichaam af gehaald. Die van Jack volgen ook al snel. Jack pakt een condoom en doet hem behendig om.

"Nu Jack.." hijg ik. Jack komt bij me naar binnen en een kreun verlaat mijn mond.

"Jack.. oh.." Hij gaat snel in en uit me, maar het voelt zo perfect. "Ik hou ervan als je mijn naam kreunt.." "Jack!"

Jack grijnst breeduit en kust me zachtjes terwijl hij doorgaat. Mijn nagels zet ik vast in zijn rug en het zweet breekt me uit. "Please, ik kom bijna.." mompel ik.

"Ik ook." Even later komen we beide tot ons hoogtepunt. Bij Jack wat eerder dan ik, maar het was perfect. Jack glijd uit me en gaat naast me liggen. Hij kust mijn voorhoofd en dan drukt hij me tegen zich aan.

"Dit had ik dus niet gedaan als ik niet dronken was.." mompel ik. Jack lacht. "Ik weet zeker van wel." Hij komt weer boven me hangen en drukt zijn lippen op de mijne. Zo blijven we een tijdje liggen zoenen.

"Hallo is hier iemand." Ik hoor een geklop op de deur die het moment van mij en Jack verstoord. Jack seint naar me dat ik stil moet zijn.

Na een paar minuten horen we voetstappen van het persoon bij de deur. Ik stap het bed uit en kleed me aan. Ook Jack,die net nog naast mij lag, zag ik al aangekleed staan.

"Je hoeft niet meer terug naar beneden als je dat niet wilt." Jack kijkt mij bezorgt aan.

"Oke dan blijf ik hier." Ik doe mijn pyama aan en ga in bed liggen. Ik doe mijn ogen dicht en probeer te slapen.

Midden in de nacht word ik wakker van barstende koppijn. Beneden hoor ik nog steeds stemmen en muziek dus het feest is nog bezig. Naast mij op het nachtkastje zie ik een glas water en een paracetamol. Ik neem het in en zie dat er een briefje naast ligt. 'Slaaplekker schat x J' ik glimlach en ga weer slapen.

{Louis POV}

"Louis Tomlinson u bent veroordeeld tot 5 jaar celstraf en 200 uur taakstraf." Ik kijk naar de rechter die voor mij zit. Ik zucht en fluister zacht een bedankje tegen mijn advocaat. Hij heeft er immers voor gezorgd dat ik niet 10 jaar celstraf heb.

Ik hoor op de achtergrond mensen van TV praten. Deze rechtzaak werd namelijk uitgezonden wegens de grote belangstelling ernaar.

Een politie agent doet mijn handboeien weer goed en begleid mij naar de politie auto. Die mij weer naar de gevangenis rijd.

Ik kijk naar buiten en realiseer dat dit waarschijnlijk de laatste keer is voor vijf jaar dat ik naar buiten kan kijken. Buiten de gevangenis teminste.

Vanwege mijn jonge leeftijd moest ik niet in een isoleercel. Wat veel mensen die meerdere personen hebben vermoord moesten doen.

***

Bij het politie bureau aangekomen zie ik allemaal journalisten.

"Louis kan ik u een vraag stellen."

"Meneer Tomlinson vind u dat u deze straf heeft verdiend?"

Die vraag valt mij direct op. Ik vraag aan de agent of ik de vragen mag beantwoorden en hij antwoord gelukkig met een ja.

"Ik vind het zeer terecht dat ik deze straf het gehad. Dit is namelijk niet iets wat voor herhaling vatbaar is. Voor elk persoon dat door mij een familielid,vriend of kennis is verloren wil ik oprecht mijn excuses aanbieden."

"Wijze woorden meneer."

"Zo Louis is er nog een laatste dong wat je wilt zeggen voordat je officieel de gevangenis in gaat."

"Ja, ik ga de buitenwereld missen." Met die woorden draai ik mij om en loop ik naar binnen. Op naar een celstraf.

Op naar 5 jaar lang alleen zijn.

____________________________________________

Hoiiiiii wat vinden jullie van deze update. Zoals gewoonlijk heeft @murderlouis het smut gedeelte geschreven EN IK HEB BIJNA 200 VOLGERS LALALALA BEN BLIJ.

Q : willen jullie er voor zorgen dat ik 200 volgers heb ?
A: alsjeblieft

Ghost House || L. T. || AU || dutchLees dit verhaal GRATIS!