volturi ontdekking

191 13 0

selena pov

mag ik nu gaan? uhhm carlisle je moet het nu vertellen zei alice. wat vertellen? carlisle zeg het nu!

oke zei carlisle rustig. ik heb je geadopteerd want anders moet je nu in een weeshuis wonen.

WATTT??? ik hier wonen dacht het niet. wil je anders naar het weeshuis? zei carlislle

nee maar hier ook niet! ik werd kwaad ik werd soort vsn overgenomen dooriemand anders leek het ik. ik rukte me uit iedereens armen en liet allemaal water veranderden in ijs ik vuurde het af op emmet maar die ontweek het. opeens onweerde het en kwam de bliksemm op mij af ik begeleide de bliksem en liet het onweren en de grond helemaal schudden. ik werd weer meszelf en viel op de grond.

carlisle pov

carlisle hoe kan het dat ze ijsblauwe ogen kreeg???? zei edward. ik heb geen idee ik vraag me af hoe ze opeens onweer kon opwekken en de grond helemaal liet trillen. we moeten haar meenemen ze is hier niet veilig ze moet uitrusten. we brachten haar thuis en gingen op de bank zitten praten over wat er was gebeurd. het leek wel of ze door iemand werd overgenomen. zei edward. ja leek zei ik.

alice liep binnen en kreeg een visioen ze viel neer op de grond. we renden naar haar toen en toen ze weer bij bewustzijn kwam zei ze wat ze zag.

alice pov

ik zag selena ze werd meegenomen door de volturi zei ik heel snel.iedereen schrok zch.

we renden naar haar kamer en er lag een briefje effe een  blokje lopen stond er op. we moeten haar gaan zoeken voor ze haar meenemen zei bella. kom zegt ik.

selena pov

ik ben effe een blokje gaan lopen kan ik tot mezelf komen ik ga de bos effe verkennen. ik liep zo snel mogelijk en zag een berg en klom naar boven en toen ik op de top was kon ik het hele bos zien. ik hoorde voetstappen dat zijn vast de cullens. toen ik omkeek zag ik een paar mensen met cape's. Ik schrok en wou wegrennen maar een bewaker pakte em vast. laat  me los!!! schreeuwde ik. 

aro pov

felix heeft het vampiertje vast. ze deed iets met haar hand en maakte een rare beweging en er kwam een stuk steen dat zweefde en liet het tegen felix aanvallen. hij viel naar achter. demirti pakte haar nu vast en ze werd kwaad haar ogen verkleurden van goud-bruinige ogen naar ijsblauwe-ogen. ze trok zich los en liet water omhoog zweven en veranderde dat in ijs ze schoot het op demitri af. hij ontweek het maar ze was nog niet klaar ze duwde een enorme windvlaag op ons af we konden nog net blijven staan en toen kwam er vuuruit haar handen. en maakte een streep en als laaste zei ze pijn. we zakte allemaal in ellkaar. jane kon dit ook maar de kracht was minder sterk. dan die van haar en ze zweefde weg. we kwamen weer overeind. wie was dat??? vroeg alec. ik heb geen idee. maar die moeten we hebben...

ik heb zoveel inspiratie vandaag hier hebben jullie nog een hoofdstukje

veel plezie :)

een nieuw meisje vervolg op breaking dawn part 2Lees dit verhaal GRATIS!