4.Bölüm Resmen Ona Aşık Oldum

825 23 6
                                    

Tom'u düşünerek uykuya daldım. Sabah olmuştu ve ben rüyamda ise Tom'la evlendiyordukk. Ne kadar romantik. Lavoboya gidip rutin işlerimi hallettim ve aşağıya indim. Canım mısır gevreği dışında hiçbir şey yemek istemiyordu. Sütümü alıp mısır gevreğimin olduğu kaseye doldurdum ve yemeye başladım. Masadan kalkıp TV kumandasını aldım ve gene yemeye devam ettim. Taaa üst kattan telefonumun sesini duydum ve mesaj gelmişti.

''Offf lanet olası telefon ne diye almadım ki yanıma?'' diye söylendim kendime. Yukarı çıktım telefonumu elime aldım ve aşağıya indim. Masaya oturup mısır gevreğimi kaşıklarken telefonumu cebimden çıkarıp mesajlarıma baktım. Çok sevgili Joseph'ten gelmişti. Yani tatlı sapığımdan.

Joseph: Günaydın prensesim. Mısır gevreğinden canım çekti, bende yiyeceğim. Hmm prensesim, o çocuk kimdi öyle?

Jessica: İlk olarak sanada günaydın tatlı sapığım :D. O çocuk mu kimdi? O çocuk dediğin kişinin bir adı var Joseph!

Joseph: Özür dilerim prensesim.

Jessica: Onun adı Tom.

Joseph: Kim peki ve senden ne istiyor prensesim???

Jessica: Komşumuz. Dün taşınmışlar. Annesi kek yapmışta bütün komşulara  dağıtıyormuş. O yüzden geldi :3

Joseph: Hmm tamam prensesim.

Sanırım Joseph ile aramız olmuştu yani arkadaşlık konusunda. Biraz dolaşasım gelmişti ve üstüme dizimin üstünde olan bir elbise giydim altına da babet. ceketimi aldım. Televizyonu kapattım. Nedense bir den başım dönmüştü, sırtımdaki bir yer acaip bir şekilde ağrıyordu. Sanki birisi bana ateş etmişti. ''Belki biraz oksijen havası alınca geçer.'' dedim. Dışarı kapının önüne çıktım ve evin kapısını kitledikten sonra ağrı daha da çoğaldı. Bir adım attım ve yerlere düşüp bayıldım...

BENİM TATLI SAPIĞIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin