Medya: Market için dışarı çıktım, tam olarak Menekşe gibiydim xjsbxhwbxnwnxbwbxnsnnxns
Nasılsınız ciğerlerim?
Bazı şeyler üst üste geldiği için her şeyden uzaklaşmak istedim. Biraz dinlenmek istedim. O yüzden bölümler geç gelebilir. Derslerim de başladı. Anlayışınız için teşekkür ederim. ❤️
Siz napıyosunuz, liseliler Twitter'da gündemden inmiyor bakıyorum da. Sınavlar iptal olacak mı, olmayacaksa çıkışa gelsinler dövek xjsbxnsnxbnsbxnsnxnnsndhd
Bulur muyuz 900 yorummmm 🐍
***
Karakterlerin doğum tarihleri ve yerleri 2:
Samet Yıldırım: 18.03.2003. Ankara.
Pınar Koyuncu: 14.11.2003. Ankara.
Caner Kılıç: 15.08.2003. Ankara.
Zeliha (Zeliş) Orhan: 10.10.2003. Edirne.
***
İpek Kandemir'den.
Söylediğim cümlenin getireceği sonuçların ne olacağını bilmiyordum ama Mehmet'e karşı hissettiğim samimiyeti daha fazla gizlemek istemediğim kesindi. Mehmet benimle iken mutlu hissediyordum. İyi hissediyordum. Bütün sıkıntıları bir anda unutuyordum.
Her anlamda bana destek oluşunu göz ardı edemezdim. Ona ne kadar minnettar olduğumu her zaman dile getiriyordum zaten. Şimdi ise karşımda durmuş ve şaşkınlıkla bana bakıyordu. Henüz bir şey dememişti ve bu beni germeye başlamıştı.
"Mehmet," dedim sakin bir şekilde. "Bir şey söyle lütfen." Sertçe yutkundu.
"İpek," diye mırıldandı. "Ben ne diyeceğimi bilmiyorum." Ben de yutkundum. Kalbim deli gibi atıyordu ama heyecandan değildi. Hissettiğim korkudan dolayı bu kadar hızlı atıyordu. Mehmet bana olumsuz bir cevap verecek diye deli gibi korkuyordum.
"Ben sadece sana olan duygularımı dile getirmek istedim." Söylediğim sözlerle başını salladı.
"Sana karşı ilgili olmamı yanlış anladın belki de," dediğinde kaşlarımı çattım.
"Saçmalama Mehmet. Ne hissettiğimi biliyorum ben."
"İpek benden ve senden olmaz." Gözlerimi açtım şaşkın bir şekilde.
"Ne demek bu?"
"Anlamıyor musun? Araba kullandığın zaman işsiz kalacağım yine. Ne zaman iş bulacağım belli değil. Yaşadığın hayata bak. Babanın sana sundukları, senin yapmak istediğin, yaşamak istediklerin... Bunların hepsini geç, sana yakışan birini bulman daha doğru olur."
"İrem haklıymış," dediğimde anlamayarak bana baktı. "Sen takmışsın bunu kafaya," dedim devam ederek. "Bana yakışmadığını düşünüp duruyorsun."
"İrem ne alaka?" diye sordu kaşlarını çatarak.
"Ona seninle ilgili sorular sordum. O da hemen anlattı her şeyi."
"Hiçbir şey anlayamazsın İpek. Beni gidip kardeşimden mi öğreniyorsun? İrem başından beri ikimizin birlikte olmasını istiyor zaten."
"Ben de istiyorum Mehmet!" dedim yüksek bir sesle. Başını iki yana salladı.
"Çok ani oldu her şey. Sen bence acele karar veriyorsun. Hissettiklerin belki de bir heves," dediğinde sinirle ona baktım.
"Cidden saçmalıyorsun," dediğimde başını yine iki yana salladı. "Mehmet kalın kafalı mısın sen? Ne takıntılı çıktın bu konuda?"

ŞİMDİ OKUDUĞUN
Jelibon | Texting
Humor"Sepet sepet jelibon, gel gönlüme kon." *** Başlangıç tarihi: 20.12.2020