Jeg slukkede irriteret mit vækkeur, og vendte mig om på ryggen. Jeg sukkede dybt, før jeg satte mig op. Klokken var ni, og heldigvis skulle jeg først møde klokken tolv. Der var et foredrag på skolen idag, og det var det eneste jeg skulle møde op til.
Harry havde som altid ikke hørt mit vækkeur, så han sov trygt videre. Jeg tænker tit på hvordan han kommer op, hvis ikke han høre hans alarm?
Jeg kørte min finger over den hvide forbinding på min arm, hvor under de to snit som Jack lavede igår gemte sig. Da jeg havde renset det, var det ikke så slemt. Det blødte kun lidt, og jeg nægtede simpelhen at tage til lægen med det. De andre drenge var helt forvirret over at jeg kom sådan styrtende, men jeg fortalte dem bare en lille hvid løgn.
Jeg rejste mig fra sengen, og gik hen og åbnede altandøren. Den kølige morgen luft, fyldte rummet hurtigt. Jeg kiggede hen på Harry der faktisk rørte på sig. Jeg løb hen til sengen, og smed mig oven på ham.
"Av." Sagde han, og gabte. Jeg grinte, og lagde mig ned ved siden af ham.
"Jeg kunne ikke lade være." Sagde jeg, og svingede mine ben oven på hans. Han så på mig alvorligt, før han satte sig op, og kastede sig oven på mig.
"Jeg kunne ikke lade være." Sagde han og efterlignede mig. Jeg grinte og slog ud efter ham. Han nåede dog, at få fat i min hånd inden. "Det vover du lige på at gøre."
"Slip mig din nød." Grinte jeg, og baskede med arme og ben. Han blev ved med at sidde på mig, og holde mig fast.
"Kys mig." Sagde han. Jeg rystede på hovedet. "Kys mig, så slipper jeg dig."
"Nej din morgenånde er frygtelig!" Sagde jeg, og lavede en grimasse. Han længe sig ned til mig, og åndede på mig. Jeg lavede en opkastelyd, og vendte mit ansigt til siden.
Pludselig gav han slip på mig, og rejste sig op. Han gik hurtigt mod badeværelset, og lukkede døren bag sig. Jeg hoppede ud af sengen, og løb hen til badeværelset. Han havde selfølgelig låst døren. Jeg bankede let på døren, og ventede på at han låste op for mig. Det skete bare ikke.
"Harry åben døren." Sagde jeg, da jeg hørte at han tændte for bruseren. Så bankede jeg lidt hårdere.
"Nej, du kan bruge et andet badeværelse." Sagde han. Jeg sukkede irriteret og bankede igen.
"Harry. Åben." Sagde jeg. Jeg kunne høre at han kom tættere på døren.
"Vil du så gi mig et kys?" Spurgte han. Jeg smilte for mig selv inden jeg svarede.
"Ja, det vil jeg." Sagde jeg. I det samme gik døren op. Harry stod bag den, og så afventende på mig. Jeg kiggede op på ham, og kyssede hans kind. Så gik jeg forbi ham, og hen til spejlet.
"Det var ikke sådan et kys, jeg havde i tankerne." Sagde han, og lukkede døren igen.
"Nej, men det var det du fik."

~

Jeg sad på sengen, og kiggede min Twitter igennem. Jeg havde lagt min make-up, og sat mit hår op i en knold, og der var stadig en time til jeg skulle med bussen. Harry kom ud af badeværelset, og selfølgelig havde han også valgt at sætte hans hår op i en knold.
"Nej det gider jeg ikke det pis der." Sagde jeg og pegede på ham. Han rynkede øjenbrynene og så ned af sig selv.
"Hvad mener du?" Spurgte han. Jeg rullede med øjnene.
"At du har en pænere knold end mig." Sagde jeg. Han brød ud i grin, mens jeg sad og så alvorligt på ham. "Jeg mener det."
"Det er jeg ked af at høre, men jeg rocker den her stil." Sagde han, og poserede for mig. Jeg lagde mig på ryggen, og var ved at dø af grin.
"Er du venlig, og tage mig seriøst når jeg poserer?" Sagde han og lagde hans arme over kors. Det fik mig kun til, at grine endnu højere. Han stod først og prøvede at holde masken, men han brød hurtigt sammen af grin.
Vi grinte sammen i et par minutter, før vi bare lå i sengen, og så på hinanden. Vi lå begge bare, og tænkte på alt og intet.
Mine tanker fløj bidt omkring, men uanset hvad jeg tænkte på, strejfede Jack mine tanker. Zach havde det godt. Han havde skrevet til mig sent i går aftes, at alt var under kontrol. Jeg havde bare svaret, at det var godt, og om han var okay. Det havde han bare svaret ja til.
Mens vi lå der og lavede ingenting, hørte jeg en bil køre ind i indkørslen. Jeg rejste mig op, og gik ud på altanen. Jeg genkendte den sorte bil hurtigt.
"Det er Zach?" Sagde jeg. Harry rejste sig fra sengen, og stillede sig i døren. Zach steg ud af bilen, og så op på mig. Jeg vinkede kort til ham, før jeg vendte mig mod Harry.
"Det er mig der har bedt ham om at komme." Sagde Harry. Jeg rynkede mine øjenbryn.
"Har du?" Spurgte jeg chokeret. Jeg troede at Harry var den sidste, der ville kontakte Zach.
"Mig og ham, skal lige ha en snak." Sagde han, og vendte sig om. Jeg fulgte efter ham, ned af trappen, og ud i entréen. Jeg overhalede ham, og åbnede døren for Zach. Da han så mig, snak han en klump. Jeg så på ham med triste øjne, inden jeg omfavnede ham. Da vi trak os igen, så han forbi mig, og over på Harry. Han stod med krydsede arme, og så på os, med et tomt blik.
"Du ville snakke?" Spurgte Zach. Jeg så mellem Harry og Zach, inden Harry nikkede og gjorde tegn til at han skulle følge med ham oven på. Jeg mimede til Harry at han skulle være sød, og han nikkede kort. Lige inden de forsvandt helt oven på, hørte jeg Harry sige i en irretrede tone.
"Ja du kender jo vejen, du har jo været her før."
Jeg rystede på hovedet, og gik ind i køkkenet.

~

Jeg sad ved spisebordet, og drak en kop kaffe, mens Zach og Harry stadig snakkede ovenpå. De havde været der oppe i tre kvarter, og jeg var ved at blive utålmodig. Engang imellem kunne jeg høre at Harry hævede stemmen, Zach havde jeg ikke hørt endnu. Jeg satte min kop fra mig, og rejste mig. Hvis ikke de snart kom ned, gik jeg op til dem.
Gad vide, hvad de snakkede om? Sikkert om Jacks lille besøg. Eller måske vil Harry snakke om mig? Nej det var helt sikkert om Jack.
"Stella?" Jeg blev revet ud af mine tanker, ved at Zach stod i døren bag mig. Jeg sendte ham et anstrengt smil, selvom han ikke så på mit ansigt.
Hans blik var fokuseret på min arm. Jeg trak stille min arm bag min ryg, hvilket fik ham til at se op på mig. Hvis jeg ikke tog meget fejl, så havde han en tåre i øjenkrogen.
"Stella jeg er så ked af det." Sagde han og gik hen til mig. Jeg rystede på hovedet og tog hans hånd.
"Det er ikke din skyld." Sagde jeg, og så ned i gulvet.
"Jo det er. Jeg skulle have forklaret dig hvad der foregik." Sagde han. Jeg trak ham med ud i entréen. Harry kunne jeg ikke finde.
"Hvad er det så der foregår?" Spurgte jeg. Han sukkede og kiggede ned i jorden.
"Jeg ved godt at det slet ikke hænger sammen med det jeg lige har sagt, men jo mere du ved jo bedre." Sagde han. Jeg så mistroisk på ham. "Stella, lige nu er det vigtigt at du tror, og stoler på mig."
"Det gør jeg også, bare lov mig at der ikke sker dig noget." Sagde jeg. Han nikkede, og lagde en hånd på min kind.
"Der sker ikke noget mere. Hverken med dig eller mig." Sagde han. "Eller med Harry for dens sags skyld."
"Hvor er han egentlig henne?" Spurgte jeg, og så mig omkring. Zach så sig også omkring, og trak på skuldrene.
Jeg skulle lige til at kalde på ham, da han kom gående ned af trappen, med min taske over skulderen.
"Der er du!" Sagde jeg, og gik hen til trappen. Han smilte til mig, og rakte mig min taske.
"Jeg tænkte at du nok ville få brug for den?" Sagde han. Jeg nikkede smilende, og gik tilbage mod Zach.
"Skal vi komme til det foredrag?" Spurgte Zach, og åbnede døren. Jeg nikkede og tog sko og jakke på. Så vendte jeg mig om, og kyssede Harry hurtigt.
"Vi ses." Sagde jeg, og gik ud af døren.
"Jeg henter dig klokken to." Sagde han, inden jeg lukkede døren.
"Væk mig lige hvis jeg flader i søvn under foredraget." Sagde Zach, da vi satte os ind i bilen. "Jeg har ikke fået så meget søvn, de sidste par nætter."
Jeg nikkede, og lagde min pande mod ruden. På en måde var jeg rolig med det Zach havde sagt om Jack. Men på en måde følte jeg også, at han måske kom igen.

*********************
Hey guys✌️
Jeg vil lige spørge jer om noget.
Tror i at Jack kommer igen, eller tror i at han bliver væk? Jeg ved hvad der sker, men hvis i har et bud på hvad der sker, så vil jeg gerne høre det😂
Ellers så skiv endelig hvad i syntes, om historien i det hele taget.
Jeg elsker at læse jeres kommentarer, de holder mig virkelig motiveret til at skive😚
Stay cool✌️
-K

Can't let you goRead this story for FREE!