Hoofdstuk 10: een "plan?"

116 10 6

P.O.V. Tessa

Binnen zie ik drie jongens op de bank zitten, Louis en Niall zijn nergens te bekennen.

*sorry* fluister ik voor ik op de bank neerplof, wat zullen ze wel niet denken. Ik veeg met mijn vingers onder mijn ogen, hopend dat mijn mascara niet overal zit.

Maxiem gaat op een stoel aan de andere kant zitten. De jongens knikken alleen een beetje en Liam slaat een arm om me heen. *het komt goed.* fluistert hij. *het komt niet goed.* fluister ik meer in mezelf dan tegen hem.

Hij wrijft geruststellend over mijn arm, gek genoeg maakt het me echt rustig.

Een paar minuten later komt Louis binnen door een andere deur dan de deur naar de gang, Niall is nog steeds nergens te bekennen.

Louis ploft met een glimlach naast me neer en zegt: "ik heb een plan." vragend kijk ik hem aan, een plan? Waarom..

Hij staat weer op en pakt mijn hand, hij trekt me van de bank af en verward loop ik achter hem aan de deur weer door.

We lopen een kamer, een slaapkamer, waar Niall op een bed ligt met zijn gitaar in zijn handen. *hey* zegt hij zacht.

Ik kijk hem niet aan, bang voor de blik in zijn ogen. Dus kijk ik Louis maar aan. *en nu?* fluister ik.

Hij zegt niks en ploft neer op het bed, hij klopt naast zich met zijn hand dus met tegenzin ga ik tussen Niall en hem inzitten..

*Jullie zijn nual verliefd hé?* verbreekt hij de stilte die soms alleen verbroken werd door het langzaam plingelen van Niall op zijn gitaar.

P.O.V. Harry Styles

In stilte zitten we met zijn vieren in de 'woonkamer' van het hotel. Ik kijk naar Maxiem, die druk om zich heen kijkt..

*willen jullie wat drinken?* vraag ik, alleen om de stilte te verbreken. We weten geen van allen wat Louis plan was voordat hij met Tessa naar Niall vertrok.

*ja lekker*

*nee dankje*

*oke*

Ik loop naar de deur die naar de keuken leid, Maxiem lijkt me een leuk meisje, misschien eindelijk mijn kans op liefde...

Ik ben nooit gelukkig geweest in de liefde, iedereen ziet me als de 'flirt' van One Direction, maar als je me echt kent weet je pas dat dat niet zo is.

Oke, ik kijk misschien veel naar meisjes, maar het is niet waar dat ik met iedereen flirt, het managment heeft me aan die reputatie geholpen. En ik weet niet of ik daar zo blij mee ben...

Maar oke, ik kijk in de mini-koelkast en pak drie glazen. Dan hoor ik de deur weer opengaan. *hey Harry* hoor ik Maxiem zeggen. *moet ik helpen?* ik draai me om en glimlach, ze is echt lief.

*wat wil je drinken?* vraag ik terwijl ik het deurtje openhoud. Maxiem komt dichterbij en pakt de cola, dan raakt haar hand even mijn arm.

Er gaat een schokje door me heen, ze glimlacht en zegt: *ik heb zin om de cola over je heen te gooien.* ik schiet in de lach om haar droge opmerking en ze schenkt lachend de glazen vol.

Dan zucht ze. *wat is er?* vraag ik. *ze vindt hem echt leuk, maar dat is onmogelijk toch?* zonder iets uit te leggen snap ik precies wie en wat ze bedoelt. Niall en Tessa...

*Niall vindt haar ook leuk, maar inderdaad, het gaat wel moeilijk worden voor die twee.* met die woorden lopen we beide weer naar de anderen.

P.O.V. Niall Horan

Ik zucht en ga met mijn vingers nog een keer over de snaren. Louis vraagt of ik haar leuk vindt, precies voor haar neus.

Ik kijk naar mijn vingers, waar een laagje eelt op is verschenen door het vele gitaarspelen. Bijna onhoorbaar zeg ik: *yes..*

Ik voel Tessa naast me heen en weer schuiven voordat ze ook fluistert: *yes, I'm in love..*

Ik slik, het leeftijdsverschil zit me in de weg, het maakt mij niets uit, maar de fans en het managment wel..

*nou.. Ik heb een plan.* verbreekt Louis de ongemakkelijke stilte, aan zijn stem hoor ik dat hij glimlacht.

*we zorgen dat iedereen denkt dat je negentien bent, twee jaar verschil tussen jullie, dat is normaal. En met uiterlijk zal iedereen het geloven.*

Ik twijfel maar kijk op, Tessa kijkt me vragend aan, waarschijnlijk net zo vragend als ik kijk. *we kunnen het altijd proberen.* zeg ik.

En na die woorden buigen we beide naar voren, raken onze lippen elkaar en ontploft er vuurwerk in mijn buik.

*Get a room!* schreeuwt Louis voordat hij de kamer uit vlucht. Ik glimlach tussen de kus door en leg mijn hand op haar zachte wang, we kunnen het altijd proberen....

---------------------
Weer een hoofdstuk!! Vote/comment/fan ?

In love with Niall Horan ~on Hold~Lees dit verhaal GRATIS!