HARRY P.O.V

‘’Hi guys willen jullie me even helpen’’ vroeg Gemma toen ze de receptie binnen kwam. ‘’Ja sure wat moeten we doen?’’ vroeg Liam ‘’Zouden jullie de tafels en stoelen van het terras binnen willen zetten? Ik moet het zwembad nog afsluiten’’ zei ze ‘’Is goed zus doen we’’ zeiden we en Gemma liep weer weg. Gemma is 19 en ze doet heel veel op de camping, ze werkt bij het terras/ restaurant, ze zit als toezichthouder bij het zwembad en ze is helpt de animatie soms. ‘’Morgen moeten we er weer vroeg uit’’ zei ik en Liam knikte. ‘’Je deed het super goed vandaag, je hebt de mensen goed geholpen’’ zei Liam. ‘’Thanks maar geef mij maar de bakkerij, dat blijf ik het leukst vinden’’ zei ik lachend.

LOUIS P.O.V

‘’Zou het niet iets voor jou zijn om op een camping te werken?’’ vroeg mijn moeder. ‘’Weet niet, ik doe liever iets zonder dat ik al te veel verantwoordelijk moet hebben’’ zei ik ‘’Ga nu maar slapen want het was een lange reis’’ zei mijn vader en ik knikte. Ik liep naar boven en liet me gelijk vallen op mijn bed. ‘’let the holidays begin’’ zei ik en ik stond weer op en deed mijn kleren uit tot mijn boxer en ging in het tweepersoons bed liggen. Ik viel meteen in een droomloze slaap.

‘’Goeiemorgen’’ zei ik en iedereen zei goeiemorgen terug. ‘’Louis wil jij even broodjes halen?’’ vroeg mijn moeder. Ik zuchtte maar knikte toch. ‘’Mag ik mee?’’ vroeg Daisy ‘’Tuurlijk maar ik ga me eerst even omkleden’’ zei ik en ik liep naar boven. Ik deed snel mijn kleren en schoenen aan en liep toen naar beneden. ‘’Lou je moet vijf croissantjes, 2 harde broodjes’’ zei mijn moeder, ik knikte en liep hand in hand met Daisy naar de bakkerij op de camping.

HARRY P.O.V

‘’Harry lieverd wil jij even nieuw brood halen want het is bijna op’’ zei Barbra en ik knikte en liep naar achter. Ik pakte het brood en liep weer terug. Ik liep de hoek om en ik zag een jongen met een klein meisje in de rij staan. De jongen had haar opgetild en ze liepen wat meer naar voor. ‘’Kan ik jullie helpen?’’ vroeg ik aan ze. De jongen keek me eerst lang aan en hij werd een beetje rood, wat hij werd rood???, ‘’Louis je moet praten’’ zei het meisje tegen hem. Louis, dat past wel bij hem.

LOUIS P.O.V

OMG hij is zo knap hoe zou hij heten? Ik keek op zijn naam kaartje en ik zag in grote letters: HARRY staan. Die naam past echt super bij hem. ‘’Louis je moet praten’’ hoorde ik Daisy ineens zeggen. ‘’Uh sorry’’ zei ik en ik gaf door wat ik wou hebben en hij knikte. ‘’Jullie zijn zeker het grote gezin dat hier staat, het gezin van 5 kinderen met grote leeftijdsverschillen’’ zei hij. OMG zijn stem is zo sexy. ‘’Ja het is nogal gecompliceerd’’ zei ik en hij knikte. ‘’Wil je misschien een cup cake?’’ vroeg Harry aan Daisy waarschijnlijk omdat ze er de hele tijd naar kijkt. Daisy knikte en Harry liep weg.

 ‘’Kijk eens, je krijgt hem van mij dus je broer hoeft niets te betalen’’ zei hij en hij gaf haar de cup cake. ‘’Wat zeg je dan Daisy’’ zei ik ‘’Dankjewel’’ zei ze ‘’Graag gedaan’’ zei Harry en ik betaalde. ‘’Oh Louis misschien wil je om 14:00u wel mee naar het voetbal veld, een vriend van mij werkt hier ook maar dan voor de animatie voor tieners ik dacht misschien vind je het leuk om even te kijken en misschien mee te doen?’’ vroeg Harry ‘’Ja lijkt me leuk’’ zei ik ‘’Okay als je dan bij de bakkerij bent om 13:50u dan zorg ik dat ik klaar ben’’ zei hij en ik knikte. Ik liep samen met Daisy naar ons huisje terwijl ik aan Harry dacht.

‘’Hi Lo.. Hoe komt ze daar aan?’’ vroeg mijn moeder. ‘’Die heeft ze gekregen van Harry, hij werkt in de bakkerij en ik ga zometeen met hem naar het voetbalveldje’’ zei ik ‘’Oh.. hoeveel koste het?’’ vroeg mijn moeder. ‘’Niets ze kreeg hem gratis, maar de rest was 3 euro’’ zei ik en mijn moeder knikte. ‘’Ik wil ook een cup cake’’ zeurden mijn andere zusjes. ‘’Dan moeten jullie die even kopen’’ zei ik lachend. ‘’Waarom kreeg jij hem eigenlijk gratis?’’ vroeg Lottie. ‘’Geen idee, Daisy keek er de hele tijd naar en toen zei hij dat ik hem niet hoefde te betalen’’ zei ik ‘’En je ging met hem afspreken zei je?’’ ging ze verder ‘’Uh ja hoezo?’’ vroeg ik ‘’Die Harry vind je leuk en jij hem’’ zei ze ‘’Doe normaal’’ zei ik en ik stond op en liep naar boven.

HARRY P.O.V

‘’Harry ik zag wel wat je deed met die cup cake, en hoe je naar die jongen keek’’ zei Barbra. ‘’Laat me, hij is leuk’’ zei ik ‘’Het is een schatje hoor Harry’’ zei ze lachend. ‘’Maar kunnen we niet gewoon een paar cup cakes maken en die dan in de vitrines leggen en dan zijn ze gewoon gratis’’ zei ik ‘’Dat vind ik een super idee maar dat moet je eerst aan je oom vragen’’ zei ze en ik knikte, dat doe ik vanavond wel’’ zei ik en ik ruimde de troep weer op. ‘’Harry je moet even iets uitleggen bij huisje 24’’ zei mijn moeder toen ze de bakkerij binnen kwam. ‘’Waarom ik en waar gaat het om?’’ vroeg ik ‘’Jij omdat jij de enige bent die nu tijd heeft en het gaat over de animatie’’ zei ze en ik knikte en liep richting het huisje.

Ik klopte aan en de man die ik gister hielp bij de receptie deed de deur open. ‘’U had hulp nodig voor de animatie?’’ vroeg ik en hij knikte en liet me binnen. ‘’Hi, vond je de cup cake lekker?’’ vroeg ik toen ik het meisje dat blijkbaar Daisy heette zag. Er was een meisje dat op haar leek maar Daisy had een ander jurkje aan. Ze knikte en gaf me een knuffel. ‘’Dankjewel’’ zei ze ‘’Dat had je toch al gezegt, maar het was graag gedaan’’ zei ik en ik stond weer op. ‘’Dus jij bent Harry?’’ vroeg de vrouw en ik knikte. ‘’Okay, je bent goed met kinderen heb je zelf ook broertjes of zusjes?’’ vroeg ze ‘’Nee ik heb een oudere zus van 19, maar ik help soms bij de animatie’’ zei ik en ze knikte.

‘’Okay wat was jullie vraag?’’ vroeg ik ‘’Nou onze kinderen willen graag meedoen aan sommige activiteiten, maar wij willen graag even wat dingen gaan bekijken, is er ook een soort opvang voor de kinderen als wij even weg zijn?’’ vroeg de vrouw. ‘’Uhm de activiteiten gaan door tot 5 uur er zijn soms even wat pauzes zodat de kinderen ook even kunnen eten en drinken en even bij hun gezin kunnen zijn, maar als ouders even weg zijn gaat het animatie team gezellig met ze eten en zingen ze een beetje, maar als het 5 uur is dan zijn de activiteiten voor kinderen tot en met 10 klaar, soms is er s avonds nog een kinderdisco maar dat is dan na het avond eten, als u langer weg blijft dan kunt u ze ook altijd bij mij brengen want ik vind dat wel gezellig’’ legde ik uit. ‘’Okay dan weet ik genoeg dankjewel Harry voor de weer duidelijke uitleg’’ zei ze en ik lachte. ‘’Fijn dat ik kon helpen’’ zei ik en ik stond op en zag toen Louis staan.

LOUIS P.O.V

‘’Louis wil jij even met je zusjes naar de animatie gaan want Phoebe wil even bewegen’’ zei mijn moeder. ‘’Uh wat oh ja tuurlijk, gaan de andere kleintjes ook mee?’’ vroeg ik ‘’Louis vergeleken met Harry ben jij ook klein dus hou je mond’’ zei Lottie en zag Harry lachen. ‘’Nou kom dan gaan jullie lekker dansen’’ zei Harry en hij liep met de meiden naar buiten en ik liep er achter aan. ‘’Hoe lang werk je hier al?’’ vroeg ik. ‘’Nou dit is een familie bedrijf, mijn oom heeft deze camping gekocht en gemaakt hoe het nu is, mijn hele familie werkt hier in de zomer, we beginnen vanaf dat we 14e zijn, dus ik werk hier pas twee jaar ongeveer’’ zei Harry en ik knikte. ‘’Hi Lou, deze meiden willen ook mee doen’’ zei hij tegen een meisje van ongeveer 20. Het meisje knikte en nam mijn zusjes mee naar de andere kinderen.

‘’Dat was Lou, ze heet eigenlijk Louise maar iedereen hier noemt haar Lou zelfs de kinderen’’ zei Harry. ‘’Hi Harry wie is dit?’’ vroeg een jongen met een Iers accent. ‘’Niall dit is Louis, Louis dit is Niall’’ zei Harry. We gaven elkaar een hand en Niall ging naast Harry zitten toen we een bankje zagen. ‘’En heb je al een droom man gevonden Hazz?’’ vroeg Niall, wacht wat is Harry gay? En mag iedereen dat weten? ‘’Misschien?’’ zei hij

Summer love larry stylinson (dutch)Lees dit verhaal GRATIS!