Koen

ik werd wakker. het was nog donker buiten. ik nam mijn gsm en keek hoe laat het was 5uur51 geweldig dacht ik in mezelf nu kan ik een keer uitslapen. kan ik niet slapen. ik besloot dan maar mijn facebook te checken. meldingen van spelletjes en niets speciaal. ik kon niet meer slapen dus besloot ik maar op te staan. ik kroop stilletjes uit bed om Tineke niet wakker te maken. ik liep naar beneden en maakte me een koffie. ik zette me in de zetel met mijn koffie en de laptop op mijn schoot. ik besloot nog een beetje op te zoeken over een tekort aan groeihormoon. de behandeling bestond uit een dagelijks injectie met groeihormoon. als athina dit heeft word het moeilijk dan moeten ik of Tineke onze kleine prinses elke dag een injectie geven. ik schoot wakker van het gehuil van athina. blijkbaar was ik toch inslaap gevallen. ik liep naar haar kamer en haalde haar uit haar bedje. ik liep met haar naar de badkamer ververste haar pamper en deed haar kleertjes aan. we liepen naar beneden waar ik haar flesje opwarmde. we gingen in de zetel zitten en mijn kleine prinses dronk haar flesje flink leeg. daarna speelden we nog een beetje. ik deed gek en athina lachte. na het spelen legde ik haar in haar parkje en ze nam een van haar zovele knuffels meteen vast.

Tineke

ik werd wakker en Koen lag niet meer naast mij. ik keek op de wekker 8 uur. dat is raar normaal slaapt koen altijd later dan mij. ik stond op liep naar beneden en daar zat koen in de zetel. ik zette me naast hem. hij was weer aan het opzoeken over een tekort aan groeihormoon. "schattie stop nu eens met jezelf ongerust te maken met vanalles op te zoeken straks weten we de uitslag en dokter pelgrims zal ons wel alles zeggen wat we moeten weten." "je hebt gelijk schat maar ik wil gewoon weten of onze kleine prinses geen pijn of zo heeft." "dat snap ik schattie maar dat je dat nu weet of over een paar uur je kan toch niets doen." ik zette me recht en liep naar de keuken. "jij ook een koffietje?" "ja dat mag schat" ik maakte 2 koffie's en liep terug naar de zetel. na mijn koffie besloot ik me te gaan douchen en me aan te kleden. de douche deed echt deugd. ik deed een joggingbroek aan en een t-shirt van Koen die voor hem te klein was. toen ik aangekleed was was het al 9 uur 30. Brigitte en Eric sliepen nog. Kasper was net wakker geworden en ik haalde hem uit zijn bedje ververste zijn pamper en kleedde hem aan. ik liep naar beneden. en maakte een flesje voor kasper. het was best grappig Koen had Athina op zijn arm en ik Kasper."je moet het toch maar doen 2 kindjes hebben en maar van eentje bevallen zijn." "hela Kasper is van mij he" zei brigitte die net beneden kwam. "dank u om mij en Eric te laten slapen. ik kon het eigenlijk echt wel gebruiken. en vergeet niet straks komen mijn andere kindjes ook he." "dat is juist ik was dat helemaal vergeten. aanvaarden ze Eric eigenlijk als hun stiefvader?" "ja ze zijn verzot op hem. en ze zijn zo blij met hun klein broertje." "wij hebben straks een afspraak met dokter pelgrims om de uitslag van athina haar testen te bespreken dus je hebt het huis voor jullie alleen.maar laat het wel overeind staan." "ik kan niks beloven je weet hoe tim en annicka zijn he."

Eric

ik kwam beneden en ontbeet. daarna speelde ik met kasper. van het spelen was kasper zo moe dat dat hij nog een slaapje deed. "nog even genieten van de rust voor er hier straks 4 andere (b)engeltjes rond lopen."

de buurtpolitie- een nieuw beginLees dit verhaal GRATIS!