Capitolul 17: O dulce amintire

13.4K 538 57

Capitolul 17: O dulce amintire

Alexander POV

-         Cristina! Haide, te rog trezeste-te.

De ce naiba nu se trezeste? Au trecut deja sase zile de cand a lesinat. Tot sase zile au trecut si de cand am muscat-o si ar fi trebuit sa se trezeasca. Nu e normal sa poata sa stea atat de mult timp cu venin de vampir in ea si sa nu se transforme sau sa moara, pur si simplu sa stea asa. In general un om muscat de un vampir se trezeste dupa trei zile, atat dureaza transformarea in cele mai multe cazuri dar exista si exceptii cand persoana muscata se transforma in vampir doar dupa o zi. Asta e si cazul lui Jackob, el a avut noroc fiind un baiat incercat greu de viata si destul de dur s-a trezit repede din acele dureri.

E al naibii de greu sa devii vampir nu oricine poate sa faca asta, adica nu oricine se poate transforma. E un proces complex si dureros. In timpul transformarii fiecare celula din corp ti se modifica. Nimeni nu ramane constient in timpul acestui proces, e mult prea dureros, victima lesina imediat ce e muscata. Dar totusi pentru a devenii vampir trebuie sa fi puternic, sa ai un caracter tare, sa suporti toata durerea aia crunta si dupa sa reusesti sa o faci aliatul tau in noua viata.

Mi-e frica de ceea ce i-am facut dar nu am avut alta alternativa. Am vazut-o cazand la pamant inerta, de abia mai respira. Vazand-o asa singurul lucru care mi-a venit in minte a fost ca nu vreau sa o pierd, ea e totul pentru mine, fara ea as fi ca si mort asa ca fara sa mai stau pe ganduri mi-am infipt coltii in gatul ei fin lasand ca veninul din ei sa o transforme in femeia mea pe viata.

In toata istoria noastra de vampiri au existat doar sase femei care au reusit sa se transforme in vampiri. Au fost femei puternice, incercate dur de viata. Toate aveau varsta cuprinsa intre 30 si 40 de ani atunci cand au fost muscate. Maturitatea, exprientele de viata si greutatile le-au facut mai puternice si mai rezistente, faptul ca au supravietuit transformarii nu a uimit prea multa lume. Nu spun ca la barbati ar depinde de altceva acest proces, doar cei mai puternici supravietuiesc. De aceea suntem atat de putini vampiri in lumea asta. Daca ar fi sa ma exclud pe mine, eu fiind hibrid atunci cred ca sunt mai putin de cincizeci de vampiri.

Toti cei trasnformati au trecut de varsta de treizeci de ani umani, asa ca supravietuirea lor nu a mirat pe nimeni. Cu cat sunt mai in vasrsat cu atat sansele de a supravietui sunt mai mari. Fratele meu a incercat acum cativa ani sa-si transforme iubita in vampir. Avea douazeci de ani ai a fost de acord cu trasnformarea, insa la o ora dupa ce a muscat-o a murit. In acea ora doar s-a chinuit din cauza durerilor. Jackob a stat saptamani de zile langa ea sperand ca se va trezi, dar nu s-a intamplat. Sper din tot sufletul ca nu voi pati acelasi lucru, eu nu cred ca as rezista durerii pierderii ei. Mai ales ca ingerul meu are doar saptesprezece ani. Cum va suporta acea durere? Ce se va intampla cu mine daca o pierd? Cred ca as inebuni daca as ramane fara ea.

-         Inca nu s-a trezit?

-         Nu.

-         Stai linistit frate, e puternica, sigur va supravietui.

-         Daca tot e atat de puternica atunci de ce nu se trezeste?

-         Stii ca transformarea depinde si de organism.

-         Tocmai, iar ea nu e cea mai puternica fata de pe pamant.

-         Nu o subestima.

-         Nu o fac, doar ca asta e adevarul.

-         Nu gandi asa.

-         Nu am cum sa ma gandesc altcumva, e atat de tanara si de sensibila.

Stăpâne!Citește această povestire GRATUIT!