00. Meet Eleanor

100 6 3

Written by @Marjolein_Niall

Eleanor's Point of View

Mijn naam is dus Eleanor, ik woonde samen met mijn moeder in een huis hier best ver vandaan. Vandaag is de dag dat alles gaat veranderen want ik ga studeren. Al mijn spullen staan al in de auto en mijn moeder stond er op om mij daar af te zetten. Het liefste wou ik het allemaal zelf doen, onafhankelijk zijn van mijn moeder maar op een of andere manier vind ik het toch wel fijn dat ze mij af wil zetten.

Maar nu even wat meer over mijzelf, ik ben eigenwijs en best wel nieuwsgierig ik zoek graag dingen uit. Verder ben sociaal en doe graag dingen met vriendinnen. Over vriendinnen gesproken, ik ga ze allemaal ontzettend missen, ik ga naar een hele andere school dan al mijn vriendinnen. Verder omschrijven vriendinnen mij als vrolijk en hyper maar af en toe ook gestoord. Mijn kledingstijl is soms best appart, ik draag echt van alles maar het meeste is een beetje stoer. Het is moeilijk om het echt te beschrijven, maar bijvoorbeeld een tuibroek vind ik leuk maar ook een jurkje met laarsjes. Dat zijn een paar voorbeelden van dingen die ik erg leuk vind.

Verder heb ik lang blond haar en groene ogen ook heb ik wat sproetjes in mijn gezicht waar ik eerlijk gezegd niet echt trots op ben. Ik heb ook best wel veel dingen die ik leuk vind om te doen, tekenen, schilderen en gamen, gamen is dan wel niet echt een meisjes ding maar af en toe vind ik het gewoon fijn en leuk om te doen. Maar wat ik toch wel het aller leukste vind is voetbal. 'Ben je er klaar voor?' Vraagt mijn moeder ik knik en pak mijn laatste dingen zoals tas, telefoon, oplader en mijn jas en loop achter mijn moeder aan naar de auto. Het voelt zo raar om nu echt te gaan studeren het komt allemaal ineens zo dichtbij.

Na een lange en stille rit rijdt mijn moeder de parkeerplaats van de campus op. 'Zou ik je nog even helpen met alle spullen naar je kamer te brengen?' 'Graag mam' zeg ik en glimlach naar haar. Ik stap uit de auto en pak een koffer en een tas uit de auto en begin te lopen. Waarheen weet ik eigenlijk niet, ik ken hier niks of niemand. 'Weet je wel waar je heen moet' zegt mijn moeder terwijl ze naast mij komt staan. Ik schud mijn hoofd en grinnik. Ik haal mijn telefoon uit mijn tas en zoek de mail op waarin staat welke kamer ik slaap en waar die te vinden is op deze grote campus. 'Daar moeten we heen' zeg ik en wijs naar een groter gebouw. Ik loop er heen en mijn moeder volgt mij die kant op. In de lange gang volg ik de bordjes met nummer opzoek naar het nummer van de kamer die in de mail stond. 'Hier moet het zijn' zeg ik tegen mezelf en open de deur en schuif mijn koffers naar binnen. In de kamer zijn al twee andere meisjes, ik zal mezelf zo wel even voorstellen, maar eerst die zware koffers naar mijn deel van de kamer brengen.

Ik loop richting de andere meiden en stel mijzelf aan ze voor. 'Eleanor' zeg ik terwijl ik een van hun een hand geef. 'Noa' antwoord ze ik glimlach naar haar en geef nu het andere meisje een hand. 'Eleanor' herhaal ik. 'Lauren' zegt ze weer glimlach ik en draai mij om. 'Ik ga nog even de laatste dingen uit mijn moeders auto halen' deel ik mee en loop de kamer uit. Dit wordt echt nog heel erg wennen, de lange gangen, het delen van een kamer en natuurlijk de lessen die zullen zeker weten heel erg anders zijn. Vooral omdat je nu iets gekozen hebt wat je leuk vind en waar je later iets mee wil gaan doen.

Ik pak de laatste spullen uit de auto van mijn moeder en neem afscheid van haar, het is niet echt een afscheid zoals in elkaar nooit meer zien maar voorlopig zien we elkaar niet meer. Ik geef haar nog een snelle knuffel en zwaai naar haar als ze weg rijdt. Ik sleep alles wat nu nog om mij heen staat richting de kamer die ik deel met die twee andere meiden. Het is een wonder dat ik nu nog niet om val met alles wat ik nu mee sleep. In de kamer aan gekomen begin ik met het uitpakken van wat spullen. Kleding in de kast, boeken op het schapje en een aantal foto's op het nachtkastje naast het bed. Ik ben benieuwd hoe het gaat worden en ben helemaal klaar voor een nieuw avontuur.

Pacific Coast AcademyLees dit verhaal GRATIS!