TRE MÅNADER SENARE.

FELIX PERSPEKTIV.

Bella hade varit försvunnen i tre månader, massa bilder hade skickats från hennes nummer när olika personer slår henne osv. Jag mådde piss för att igår kom sista bilden. Hon låg på ett stengolv small med slutna ögon sår och blåmärken täckte hennes kropp och det stod att hon var död. Vi skulle till dalarna Oscars stuga.

Isabellas perspektiv.

Jag kollade ut igenom fönstret i källaren där jag faktiskt levde. Dom hade lurat killarna att jag var död. Jag märkte att dörren var öppen och jag sprang genast dit och ut jag smög ut igenom dörren. Jag hade på mig min mobil det ända jag verkligen hade försökt att skydda med mitt allt. Jag sprang ut och till familjen Enestads sommar stuga i Dalarna där jag hade förflyttats jag hade inga skor jag kände hur stenar glas och allt skar in i fötterna på mig och stannade där. när jag kom fram till stugan satte jag mig under tacket.Jag tog fram nyckeln som vi hade gömt under en planka som satt lite löst. Låste med darrande händer upp nyckeln och låste upp haltandes gick jag till köket efter mat såklart så fanns det inget så jag gick haltandes upp till mitt rum och la mig sängen. 

FELIX PERSPEKTIV. 

När vi kom fram låste vi upp dörren och gick in i stugan

”okej Felix sover i Bellas rum, jag och Nicolina i mitt rum” jag nickade och rusade upp på övervåningen då jag visste att Bella hade gått runt och sagt att hon hade glömt sin favvo parfym där alltså luktade den henne. Jag sprang upp och kollade runt i rummet jag kollade på skrivbordet och där stod en parfym flaska. Jag gick dit och kollade på den drog bort korken och luktade. Bella. Jag hörde små läten sånna Bella gav ut när hon sov, jag hade inbillat mig så mycket. Jag brydde mig knappt om det. Men kunde inte låta bli att kolla i sängen. 

Isabellas perspektiv.

Jag satte mig upp i sängen och såg Felix, han gapade och massa tårar rann ned för hans kinder.

”I-ssa-Bellla” stammade han och jag slängde mig emot hans famn och han ramlade ned på golvet med mig ovan på.

”jag älskar dig” sa han och jag satte läpparna emot hans dörren öppnades och in springandes kom Nicolina och Oscar. 

”Bella?!” snart så ställde jag mig upp och skrek till satte mig ned och kollade på mina fötter.
”Nico ge mig pincetten” hon gav mig den och jag började dra ut stenarna och sedan var det bara glasbiten kvar.

”Felix ta ut den” han nickade och jag la mig ned. Smärtan var obeskrivlig och jag skrek till 

”den är ute nu gumman” Felix lindade in min fot i ett bandage och jag log emot han. Men långt in i hans ögon fanns en oro det såg man i hans ögon.  När Nicolina och Oscar åkte för att handla mat så la vi oss i sängen och kollade på film.

”jag har saknat dig jag har gråtit efter dig” Felix gosade ned sitt ansikte i min hals.

”jag har saknat dig med”

”har dom typ våldtagit dig?” han kollade oroligt på mig

”nej då dom har bara slagit mig” jag ryckte lätt på axlarna fast egentligen är det inget att rycka på axlarna för det var så svårt att hålla mig själv levande. Jag hade ätit skalbaggar osv men det tänkte jag inte säga för att han plågades redan. Jag kollade på hans läppar, dom jag hade längtat efter jag bokstavligen hoppade på han och kysste honom hårt, han pressade min kropp emot sin då jag låg på honom.

”jag vill ha dig” stönade han högt medan jag kysste han på halsen. 

”VI ÄR HEMMA!” Nicolinas röst avbröt oss

--------------------

jag börjar runda av denna novellen :

you are my onlyLäs denna berättelse GRATIS!