★Nu ştiu ce să-i spun★

90 8 2

°Capitolul 11°

Stăteam amândoi încă în pat şi dormeam. Toată noaptea am vorbit şi ne-am cunoscut mai bine. Am pătruns în sufletul lui şi nu e numai un baiat dur cum vrea să pară. Este pun tip tare romantic şi înţelegător. Nu ştiu cum m-a perceput el pe mine,dar eu sigur ştiu că am ales bine de cine să mă îndrăgostesc. Ceea ce ajunge să ne tulbure sommul este sunetul nesuferit de sonerie a uşii. Nick se ridică din pat şi a coborât. Îmi era frică, ca nu cumva să fie mama. Nu am mai vorbit cu ea de 2 zile şi nici n-avea de gând s-o fac.

* Nick povesteşte

Am avut o noapte de vis alături de Thea. Nu m-am gândit că în spatele scutului de fată rebelă,se ascunde o fire tare amuzantă şi veselă. Când eram cu ea,îmi dădea numai bună dispoziţie şi mă făcea să uit de probleme. Se aude soneria. Ciudat...pentru că era abia 09:00 dimineaţa. M-am dat jos din pat fară să o trezesc pe Thea,mi-am pus pantalonii de trening pe mine şi am coborât. Când am deschis uşa...am rămas şocat! Era...

- Iubitule!! Doamne ce dor mia foat de tine!
....Ashley. A sărit la gâtul meu şi m-a sărutat. O vedeam cât e de încântată să mă vadă. M-a cuprins un val de vinovăţie. Cu coada ochiului o vedeam pe Thea cum stătea pitită pe scări holbându-se la noi. Avea lacrimi în ochi. Ăsta ar fi ultimul lucru pe care aş vrea să-l fac,să o rănesc. Eram oare cum panicat să nu dea Ash cu ochi de Thea. Dar prea târziu...

- Thea? Ce faci aici? A întrebat-o Ashley cu o durere şi nesiguranţă în glas. Apoi Thea a coborât scările. Avea ochii inundaţi în lacrimi.
- Ăm.. bu,bună Ashley. Mă bucur că te-ai întors...

- Hei de ce plângi?

- Ăăă..nu-i nimic stai linştită.
Thea era tristă şi îşi ştergea lacrimile cu mâneca cămăşii mele. O Doamne!!  Cămaşa mea! Era pe pe ea. Apoi şi-a dat şi ea seama şi s-a panicat. O vedeam pe Ashley confuză şi derutată. Apoi am liniştit-o.

- Tatăl meu şi mama Theei,sunt împreună,iar ea doarme la mine de câteva zile.

- "Câteva zile"? O vedeam că se simţea al naibii de inconfortabil aşa că a plecat fară să mai zică niniun cuvânt. Thea a vrut să iasă după ea dar am oprito.

- Thea ar fii bine să-i dăm un timp singură.

- Ia mâna de pe mine Nick! Nu vezi ce tocmai s-a întâmplat? Şi-a dat seama...nu merita una a asta!
S-a întors înapoi în cameră,şi câteva secunde mai târziu a coborât scările furioasă şi a trântit uşa. Fetele la care ţin cel mai mult,le-am rănit cel mai tare. Tot restul zilei am stat închis în casă aşteltând-o pe Thea să se întoarcă. Dar nu a făcut asta. Nu am luat niciodată în calcul ce s-ar întâmpla dacă Ashley s-ar fii întors.

*Thea povesteşte

Am coborât curioasă să văd cine este. M-am lăsat în jos la balustrada scărilor ca să nu mă vadă nimeni că urmăresc. Era Ashley. Îl săruta pe Nick. Observam că şi el era surprins. A îndepărtat-o rapid. Ştiam că mă văzuse. Oare ce se întâmpla dacă nu mă vedea? Ochii mi s-au umplut de lacrimi şi durerea din sufletul meu era de nedescris. Ashley se uita fixată la mine. Uf...mă văzuse...am coborât la ei şi mi-am dat deama că pe mine era cămaşa lui Nick. Din fericire,a găsit el rapid o scuză. Ashley a ieşit supărată pe uşa. Imediat după asta am plecat şi eu,lăsându-l pe Nick cu ochii în soare. Fugeam să o pot prinde din urmă. I-am pus mâna pe umăr şi am tras-o cu faţa la mine.

- Pleacă Thea!
A ţipat la mine cu o voce rece ca gheaţa.

- Ashley... între mine şi el nu s-a întâmplat nimic!

- Scuteşte-mă Thea. Ok? Îl cunosc foarte bine, şi pe tine la fel! Ştiam ce simţi pentru el. Ba chiar m-am simţit ameninţată de tine!

- Nu...eu..nu

- Te-ai culcat cu el!
A plecat înainte de a-i da un răspuns. Este prima dată după o lună când o văd şi deja am rănit-o. Cred că se bucura mult la gândul că o să mă revadă teafără...mai ales după faza cu Willa care m-a răpit şi drogat,iar acum mă gândesc că şi-ar dorii în momentul ăsta să fi moartă.

Okay. Mi-a venit ideea de a scrie povestea şi din punctul Theei ,dar şi al lui Nick. Aşa vă puteţi face o idee despre ce gândeşte fiecare. Îmi pare rău că acest capitol a fost scurt,dar chiar n-am avut timp de mai mult! Vă pup :*

Drogul inimii |pauză|Citește această povestire GRATUIT!