de ontmoeting

35 4 0

Romy P.O.V

Ik lig op mijn bed met de radio aan. het is zaterdag ochtend en ik ben alleen thuis wat niet nieuw is, omdat mijn ouders 24/7 aan het werk zijn, teminste dat zeggen ze ik geloof er niks van. Maar goed het boeid me eigenlijk niet zoveel wat ze doen want Stan is het belangrijkste.

Ik ben van plan om morgen weer naar Stan te gaan het gaan steeds slechter met hem en het leifst wil ik iedere seconde bij hem zijn, maar dat mag niet.

Ik ben van plan als Stan beter is met mijn 2 beste vriendinnen en Stan naar Engeland te verhuizen. Ik ben er al vaker geweest en ik voel me daar echt thuis, en de vijf leukste jongens die mijn leven redden wonen daar ik heb het dan natuurlijk over One Direction.

Mijn favoriet van One Direction is Niall. Hij heeft zulke mooie blauwe ogen en hij heeft echt een geweldige lach. Iedere keer als die lach hoor word ik zo blij. Maar ik denk niet dat ik hem ooit zal ontmoeten want hij is gewoon te beroemd om hem zo maar even op straat tegen te komen.

Ik sta op en bedenk me wat ik zal doen, ik ga wel even naar de stad daar heb ik wel even zin in. Ik pak mijn jas en tas en trek mijn schoenen aan. Ik pak mijn sleutels en loop de deur uit. Ik pak de fiets en rijd naar de stad.

Als ik er ben zet ik mijn fiets in het slot en loop ik richting het plein. De zon schijnt maar het is nog wel koud. Ik zie vlakbij de starbucks en loop er naar toe, maar ik let niet op een plasje bevroren water en ik glij uit en val op de grond. "Gaat het een beetje?" Vraagt een jongen met bruine krullen en een muts op. "Eeh jaa het gaat wel." zeg ik verlegen. "Oh gelukkig je viel best wel hard." zegt hij. Wauw hij is best knap. "Hoe heet je eigenlijk?" vraagt hij dan. "Ik heet Romy" zeg ik dan. "Wauw mooie naam." "dankje hoe heet jij eigenlijk?" vraag ik dan. "Ik heet Harry." zegt hij dan. Wat grappig hij lijkt best wel op Harry uit one direction en hij heet ook nog harry. Misschien is het hem ook wel, maar dat kan helemaal niet hij woont in London, en niet in Amsterdam. "Heb je misschien zin om wat te drinken bij de starbucks?" vraagt hij dan. "Ja dat lijkt me wel gezellig." zeg ik dan. Ik loop achter Harry aan naar de starbucks. En ik kijk dit keer wel goed uit voor de bevroren plasjes. Als we er zijn bestellen we allebij koffie en we gaan ergens zitten. "Heb je misschien zin om straks met mij mee naar mn vrienden te gaan in het hotel waar ik overnacht?" vraagt Harry. "Jaa lijkt me wel leuk maar waar woon je dan? Omdat je in een hotel slaapt." zeg/vraag ik dan. "Ik woon in London maar ik vind dit een geweldige stad dus ik ga hier vaak heen met mijn vrienden." ik knik en neem een slok vsn mijn koffie. "Weet je jij lijkt echt heel veel op Harry Styles uit One Direction." zeg ik dan. "Haha dat hoor ik wel vaker ben je fan van die band?" Vraagt hij geïntereseert. "Jaa ik vind ze echt geweldig mijn leven gaat op dit moment niet echt soepel maar die jongens maken mijn leven weer helemaal compleet." zeg ik. "Wauw dat is leuk om te horen, waarom gaat je leven niet echt soepel dan?" zegt hij dan. Ik slik even en begin met vertellen. "Mijn broer heeft sinds 1 jaar leukemie en mijn ouders zijn er niet voor hem en voor mij ik ben altijd alleen thuis, maar ik houd ontzettend veel van mijn broer en ik zal hem nooit in de steek laten wat er ook gebeurt." zeg ik en neem een diepe zucht. Harry is even stil en kijkt me geschrokken aan. "Wow dat is echt een heftig verhaal." Ik knik en we zijn alletwee even stil.

P.O.V Harry

Wat ik net hoorde van Romy is gewoon echt heel erg zielig, zo'n lief meisje en dan dit meemaken is echt heftig. Ik wacht nog masr even met zeggen dat ik de Harry ben van One Direction want dit vind ik geen goed moment. Ik kijk naar Romy en ze staart droevig voor zich uit. "Als er iets is waar je mee zit kan je me altijd bellen hier heb je mijn nummer." Zeg ik en ik geef haar een briefje met mijn nummer. Ze glimlacht naar me. "Dankje je bent echt lief" zegt ze. Ik glimlach naar haar. "Wat jij nu meemaakt in je leven gun je niemand en zeker niet zo'n lief en knap meisje als jou." Zeg ik dan. Ik zie haar wangen rood worden. Aawh echt schattig als ze bloost.

P.O.V Romy

Hij is echt heel lief en ik kan hem vertrouwen dat weet ik zeker. "Zullen we maar naar het hotel gaan?" Vraagt hij. "Jupp goed idee." Hij staat op en ik volg en sta ook op. "Het hotel is hier vlakbij dus we hoeven maar een klein stukje te lopen, en kijk uit voor de bevroren plasjes." grinnekt hij. Ik moet lachen en kom naast hem lopen.

Harry P.O.V

Oke ik denk dat ze er wel achter komt dat ik in one direction zit als ze de rest ziet. Maar dat blijft nog een verrassing. "Daar is het." ik wijs naar het hotel waar ik en de boys in overnachten. Ze kijkt ernaar en haar ogen worden groot. "Wooww dat is echt een super luxe hotel." Zegt ze. "Hahaha ja mijn vrienden vinden het altijd wel gaaf om in zo'n hotel te slapen." zeg ik. "Ja als je het geld heb is het helemaal geweldig." zegt ze. We lopen naar binnen richting de lift. Ik druk op nummer 4 en de deuren gaan dicht. En je voelt de lift omhoog gaan. Als we er zijn lopen we naar mijn kamer.

Romy P.O.V

We staan nu voor Harry's hotel kamer. Hij doet de deur open en roep "hoooooiii" naar binnen. Ik kijk mijn ogen uit het lijkt wel een gewoon huis het heeft een woonkamer, keuken, 6 slaapkamers, 1 grote badkamer en nog een super groot balkon. "Romy kom je nog?" hoor ik harry roepen. "Jaaa ik kom." en loop snel naar Harry toe. Als ik zie wie er nog meer in de woonkamer zit voel ik mijn hart ineens sneller kloppen. Daar zitten gwn Niall,Louis,Liam en Zayn van One Direction en ik heb Harry niet herkend. Ik voel mezelf nu echt een slechte directioner. "Jongens dit is Romy, romy zoals je denk ik nu wel weet ik zit in de band One Direction met deze vier idioten." zegt harry. Ik grinnik "Vergeet vooral jezelf niet Hazza." zegt Niall. Niall staat op en loopt naar me toe en trekt me in een knuffel "hoi Romy" zegt hij. Oke ik weet niet wat ik nu moet denken vanmorgen dacht ik, ik ga Niall nooit ontmoeten en nu sta im gewoon voor hem een paar uur later. "Heeii Niall" krijg ik er net uit. Hij glimlacht naar me en gaat weer zitten.

----------------------
Dit is deel 1 ik hoop dat je het wat vind xx

He saved my lifeLees dit verhaal GRATIS!