Raspunsuri

66 5 0

-Astept.

-Silvya,Ce ai spus?

-Ai auzit.Ce e Lightinglife?

-Nu stiu despre Ce vorbesti.Nu Am idee.

-Bine,e ok.

Plec cu lacrimi in ochi.Ajung in camera mea,imi iau bocancii si geaca si plec.Mama incearca sa ma opreasca,dar plec repede,Nu reuseste sa ajunga la mine.Ma plimb fara a avea o destinatie.Mama,tata,toata lumea ma minte.Sunt o proasta ca inca ii mai iubesc pe parintii mei.

..........

Se lasa intunericul si eu ma asez pe o banca.Nu mai pot. Vreau o viata normala,cum are toata lumea.Am avut odata un vis,daca ar fi fost adevarat.

Flashback

"Ies din casa,Am intarziat.Max sigur ma asteapta.Alerg pana la locul nostru secret si il gasesc stand pe o patura de picnic,cu un cos plin de mancare langa el. 

-Max,scuze ca Am intarziat.

-Nu e nimic,iubire.

O intalnire normala."

Cand ma ridic de pe banca era intuneric,foarte intuneric.Plec spre casa,sunt obosita si nici de nebuna Nu raman pe strada.

-Hey,frumoaso.

Josh,la dracu.Fug dar ma urmareste.Langa casa ma prinde,dar reusesc sa tip.Tata iese si Josh alearga cu mine in brate.Incep sa il lovesc,il musc,dar nici Nu cred ca simte durerea.Incep sa plang.Lacrimile sunt singurele care incearca,cuvantul cheie e incearca,sa ma consoleze.Dar speranta Nu moare.Tata il ajunge,ii da un pumn si ma eliberez.

-Silvya,fugi.

Il las pe tata in urma si intru in casa,dupa o alergatura zdravana.Telefonul imi vibreaza,semn ca Am primit un mesaj.

Numar necunoscut

"Stii cine sunt.
Nu stii unde sunt.
Nu vei stii cand voi venii."

La dracu.Cum cacat a scapat.Incep sa  ma panichez cand vad ca tata Nu vine.Numar clipele,secundele,cred ca o sa turbez.Josh a scapat,tata e singur.Nu are nici un ajutor.Nimeni.Nimic.El si Josh.

...................

La 12 noaptea apare tata,rosu la fata.

-A fugit.

-Tata,in tine Am incredere.Ce e Lightinglife?

-E un tabu.Nu iti pot spune mai mult.

AmyCitește această povestire GRATUIT!