proloog

298 8 14

Ik zal jullie vertellen wie ik ben, ik ben Violetta Gastillo ik woon met mijn vader de meeste tijd op het vliegveld omdat mijn vader veel moet reizen vanwege zijn werk daarom vliegen we vandaag naar buenos aires hopelijk is dit de laatste plaats waar we heen vliegen.

Ik zal mijn vader ook even voorstellen hij heet Herman Gastillo, hij is een drukke zaken man en heeft nooit tijd voor zijn eigen dochter, sinds het ongeluk van mijn moeder en toen ik vroeg of ik ooit nog mijn tante Angie terug zou zien doet hij afstandelijk maar verder is hij wel mijn vader en ookal is hij soms ontzettend sagerijnig er komt niemand tussen ons.

Verder zal ik ook even Annie voorstellen ze is mijn gouvernante maar ja ze doet ofdat ze mijn moeder is ik moet alle klusjes doen die zij eigenlijk moet doen en dan vind zij het raar dat ik onvoldoendes voor mijn thuis studie haal, oja nog een ding ze houd van rommelig en absoluut niet van netheid dus als het ergens te schoon is maakt zij het rommelig.

Nou dit zijn de mensen die in mijn leven voor komen natuurlijk hoop ik dat het ooit veranderd maar vraag me niet wanneer want mijn vader wil niet dat ik ergens kom hij zegt dat het beste voor mij is om een thuis studie te doen dus niet. Maar ik moet er weer vandoor mijn gouvernante roept me.

Heey lezers
Weer een nieuw boek van mij, ik hoop dat jullie het al leuk vinden lees ook mijn andere boeken My dream life en Mi Hermosa familia
Xx

Violetta's levenLees dit verhaal GRATIS!