twintig

43 4 0

We begeleiden Calli terug naar het kamp. Toen we daar aankwamen stonden alle magister magussen ons op te wachten. En ze keken niet bepaald blij... "Ik praat wel met ze", zei Arden. Ik knikte. Ik zou het alleen maar erger maken. De magister magussen wouden echter dat ik wel mee kwam. We gingenn naar hun tent. Die was vanbinnen zo groot als een huis met aparte kamers enal. We gingen neer zitten in een gemakkelijke zetel in de zitkamer. Gi en Apulia gingen vlak voor ons zitten. Eerst vertelde Calli haar verhaal. Dan kwam Arden aan de beurt en hij vertelde ons plan en hoe we ze gered hadden. "Wat ik wil weten is hoe jullie haar gevonden hebben. Jullie zijn gaan zoeken nietwaar?", zei Gi en hij keek niet blij. Arden keek eens naar mij. "Mira wou even gaan wandelen om haar gedachten te verzetten en ik ging mee. We hoorden plots geluiden in het bos en, dat was mijn fout, ik ging er achter omdat ik dacht dat ik Calli hoorde toen zag ik die wezens en even later kwam Mira bij mij ze was me gevolgd", zei Arden in een adem. Hij had de schuld op hem geschoven? Gi keek naar mij "Is dat waar Mira?", vroeg hij aan mij. Ik keek eens naar Arden die gaf een licht knikje. "Ja dit is precies hoe het is gegaan", zei ik. Gi fluisterde iets in Apulia's oor en die knikte. "Jullie twee", ze wees naar mij en Arden. "krijgen allebei 10 menura punten minder. Maar jullie krijgen er 20 bij omdat jullie verstandig hebben gehandeld". Ik keek naar Arden en die grijnsde zoals gewoonlijk.

Na het gesprek met Gi en Apulia liepen we terug naar mijn tent. Mijn tent was zo een beetje de ontmoetingsplaats van ons vier geworden. Titus en Calli vlogen elkaar meteen in de armen. Er was geen greintje teleurstelling meer over bij Calli. Ik keek glimlachend naar de twee. Maar dat was vooral omdat elke keer ik naar Arden keek mijn buik heel raar deed. Na een tijdje gingen Titus en Arden terug naar hun eigen tent. Ik en Calli praatten nog wat bij en ik vertelde haar over de mensen die ons dood wilden. "Toen ik bij die wezens was waren ze constan bezig over een ZE. Ik denkt dat die ZE de baas ofzo is", zei Calli en ik knikte ik had ook zoiets gehoord. "Hoe zit dat nu met jou en Arden?", vroeg ze en ze trok haar wenkbrauwen op. "Altijd als ik naar hem kijk doet mijn buik raar en word ik licht in mijn hoofd. Volgens mij word ik ziek", zei ik. Ze keek me met grote ogen aan. "Je ben veeeerlieieieieieiieieieieieiefd. Mira en Arden zaten samen op de bus K U S dat was een.. " Ja ok genoeg stop", kapte ik haar zin af. De rest van de avond keek ze heel de tijd met een bepaald blik naar mij. En wanneer ze de kans had zong ze een liedje:

Mira is verliefd. Niemand die het niet die ziet.
Ja ze is op Arden. De stank van liefde in de lucht is niet te harden.
Ze horen bij elkaar . Ja Arden houd van ook van haar.
Ze heeft vlinders in de buik. En iedereen van heeft het door van hier tot in luik. Ze horen samen!
lalalalalalal Mira is verliefd...

Ik kon er niet mee lachen. Want volgens mij was ik echt verliefd.


Love is in the air :) om een beetje in de sfeer te komen van valentijn :D Wat vonden jullie trouwens van mijn zelfgemaakt lied (͡° ͜ʖ ͡°) voel je vrij om het te gebruiken tegen al je vriendinnen :) hehehehehe
WTF 600 LEZERS YA'AL ARE CRAZY! :D
Love
Londen

Kamp MenuraLees dit verhaal GRATIS!