6

1.2K 31 24

-------Marley------
Hon avisade mig! Jag ska allt få henne på rygg. Jag tittar på hennes rumpa när hon går. Jag blir distraherad och snubblar lite.
Wilma vänder sig om och tittar på mig.
Jag flinar. Jag tycker mig ana att hon rodnar.

"Gick det bra?" Frågar hon. Jag får en ide.

"Jag har ont här" säger jag och pekar på mitt vänstra bröst. Hon ser fundersamt på mig.

"Du slog dig inte där" säger hon och vänder sig om.

"Nej men det gjorde ont när du inte kysste mig" säger han. Jag ser att hon fryser till.

"Vi måste fortsätta gå" säger hon och börjar gå. Jag suckar och går efter henne. Hennes bruna hår hänger på hennes axlar. Hon är skit snygg!

-----Wilma-----
Jag hör att Marley suckar bakom mig.
Jag ignorerar det och fortsätter bara att gå.
Vi går förbi ett kokosnöt träd och bakom buskarna bredvid ser jag ett stort vattenfall. Folk börjar jubla och springer dit. Den första tjejen som kommer dit sätter på musik. Den första låten som spelas är "somebody" med Natalie La Rose.

Många börjar dansa. Jag ser att Marley och en annan kille tar fram två påsar med något vit i. Dom tar fram också en grön växt. Jag förstår direkt vad det är. Kokain och gräs. Jag känner ångesten komma som en explosion i min hals.
Marley pratar med killen och sen börjar dom skratta. Marley ser på mig och nickar mot mig. Jag får rysningar. Asså, på ett bra sätt.

"Du heter Wilma eller hur?" Säger en mörk tjej och kommer fram till mig. hon ler.

"Du kan svenska" säger jag förvånat. Hon nickar.

"Jag heter Nelly" säger hon. Låten byter och då kommer "My Nigga" på.
Hon ler större och tar min hand.

"Vi måste dansa!" Ropar hon så att jag kan höra henne. Hon släpper mig framför henne och hon börjar dansa. Jag blir sååå nervös. Jag skrattar och skakar på huvudet.
Hon slutar och flinar mot mig. Hon lutar sitt huvud mot mig så att hennes mun är vid mitt öra.

"Tycker du om Marley?" Frågar hon och ställer sig framför mig.
Jag tittar nervöst på henne. Hon nickar.

"Du gör det alltså" säger hon.
"Bara så du vet. så tycker han inte om blyga tjejer. Speciellt inte när dom festar" säger hon och ler mot mig. Jag biter mig löst i läppen och sneglar mot Marleys håll. Han pratar och röker med sina kompisar. Han röker gräs.

"Kom igen. Dansa nu!" Tjuter Nelly och börjar vicka på höfterna igen. Låten byter till "no Type" Det pirrar i magen och jag tar ett djupt andetag och ler. Jag börjar vicka på höfterna åt sidorna och hoppar runt.
Nelly skrattar och tjuter. Några andra tjejer börjar dansa med oss och vi släpper loss.

"Wilma kom hit!" Hör jag att Marley ropar. Jag slutar dansa och kollar på Marley. Han ser lömsk ut och ler.
Jag går försiktigt dit. Jag andas snabbt. jag är andfådd.

"Sätt dig här bredvid mig" säger han och visar platsen bredvid honom. Hans kompisar tittar på honom och flinar och skakar på huvudet.
Jag sätter mig bredvid honom och kollar på honom. Han ser mig rakt i ögonen.

"Jag tänkte att du kunde pröva det här" säger han och tar gräscigaretten mot läpparna och drar in röken i munnen. Han vänder huvudet mot mig igen och blåser ut det på mig.
Killarna skrattar. Jag gör allt för att inte hosta.

"Tror du att du klarar det?" Frågar han och flinar. Jag känner ångesten krypa fram i min kropp. Jag granskar honom. Hans bara överkropp är underbart snygg. Hans hår är lite rufsigt.
Jag får inga ord ut. Jag bara........ nickar. Killarna ler och studerar mig.
Marley för cigaretten mot mina läppar. Jag särar på läpparna och drar in röken i munnen. Han tar bort den från min mun och jag släpper ut röken. Konstigt nog hostar jag inte.
Alla jublar och klappar händerna. Jag ler blygt och kollar sen upp mot Marley. Han ser med en mörk och lust fylld blick på mig. Jag hör att låten "dont tell em" spelas. Passande. Marley ser nästan chockad ut. Jag flinar vågade mot honom och blinkar. Jag känner mig som vanligt. Fast modigare och gladare.

Hej😚
Bara så ni vet så stöttar jag inte droger!🚫 Droger är inte bra. Så var snäll och undvik dom. Och om ni bor på Gotland, rök verkligen INTE spice, snälla gör inte det🙏🚫☝️

Puss😚
//Sara💕

Resan till JamaicaLäs denna berättelse GRATIS!