Cap. 1 O noua era

393 16 2

Anul 8614

    In ultimele secole, Universul a suportat nenumarate schimbari care au dus la un nou nivel intreaga omenire. Totul a inceput odata cu descoperirea marelui savant Kurosachi Urahara, "Tehno-viata".La inceput, a fost creata cu scopul de trimite diverse vietuitoare pe alte planete si a supraveghea comportamentul acestora si schimbarile suportate. Fara voia savantului, animalele care urmau sa fie trimise pe Jupiter, lupii, au luat contact cu o substanta aflata in capsula care a creat modificari in organismul acestora. Asa avea sa se rezolve cea mai mare enigma de pana atunci... Nu doar animalele, dar si atmosfera planetelor se schimbau la contactul cu substanta reactiva care, se pare ca era specifica Terrei. Asa inventia savantului japonez au dus transformarea planetelor si structurilor sale in unele apropiate "Planetei mama".
    Pasul urmator a fost impartirea pamantenilor in "clanuri" si mutarea lor definitiva pe celelalte planete ale Sistemului Solar cu ajutorul unor noi tipuri de rachete performante, mult mai rezistente si capabile sa atinga mii de ani lumina.Insa, odata ajunsi intr-un nou mediu, trait pana acum de o singura specie si infestata cu acea substanta, au avut loc schimbari genetice ce au dus la creerea noilor "oameni".
    Din pacate, adevaratul HAOS abia acum incepe! Puterile dubioase, caracteristicile diferitelor "clanuri"  si setea de putere si avutie au dus la transformarea Universului intr-un adevarat camp de lupta.

One million galaxiesCitește această povestire GRATUIT!