Ontbijt

1.6K 74 0

POV Harry

Ik ben wakker gekomen door geluid vanuit de keuken. Ik stap uit men bed en ga richting de keuken.

Waarom maak je zoveel geluid vroeg ik aan Gemma die in de keuken stond. "Ik wou een ontbijt maken voor jou en Anna." zei Gemma terwijl ze een pan pakt uit de kast. Aah oke zei ik en wou terug naar mijn kamer gaan. "Wacht Hazz, Anna is wakker ze wou met je praten over gisterenavond." zei Gemma tegen me voordat ik weg ging. Oke ik ga wel naar Anna zei ik nog tegen Gemma voor ik voor de kamerdeur stond van Anna.

Ik klopte op de deur en ik hoorde meteen een kom binnen van Anna.

Ik was in de kamer van Anna en Anna trok een glimlach toen ze me zag en gebaarde dat ik bij haar op bed moest komen zitten. "Ten eerste het spijt me van gisterenavond dat ik bot reageerde, ik was moe." zei Anna terwijl ze me een knuffel gaf. Het geeft niet, ik was ook moe zei ik. "Ten tweede het spijt me ook dat ik weg moest" zei Anna. Waarom moest je weg vroeg ik. "Uhhhmmm..." was het enige wat Anna kon uitbrengen. Had je een afspraakje met iemand zei ik, want ik wist natuurlijk dat ze een afspraakje had. "Misschien..."zei Anna. Ik heb gehoord van Gem wel zei ik. "Oke ja" zei Anna. Waarom heb je niks gezegd vroeg ik. "Omdat je toch overbezorgd bent als ik met een onbekend iemand afspreek" zei Anna. Ja, dat heeft Gem ook gezegd ik zal er proberen op te letten zei ik. "Oke..." zei Anna.

Het was stil en ik wou vragen wie het was, maar Gemma roepte ons om te komen eten. We komen riep ik terug en ging samen met Anna aan tafel zitten. Ik zag ook dat mama en papa er waren. Het word dus een gezellig ontbijtje met de familie net zoals vroeger.

The sister of Harry StylesLees dit verhaal GRATIS!