Papatya Kadar Güzel

36 1 0
                                    

Uyandığımda zilin çalmasına 10 dakika kalmıştı. Rüzgar hala uyuyordu. Onun kusursuz yüzünü incelemeye başladım. Yüzü hiç masum değildi. Oysa ki okuduğum hikayelerde hep kötü çocuğun uyuduğunda yüzü masum olurdu. Ama Rüzgar öyle değildi. Uyurken bile bad boy. Bu hali kıskanmamı sağlasa da takmadım. Heralde 10 dakika daha uyuyabilirim. Hocayı takmadan kafamı tekrar sıraya koydum. Yine tam dalıyordum ki Rüzgar bana sarılarak beni kendisine çekti. Bende ona döndüm ve beline sarıldım. Sonra yine çok değerli uykuma devam ettim.

***

RÜZGAR IN AĞZINDAN ;

Yanımda dünyalar güzeli bir kız bana sarılarak uyuyordu. Ah ben aşık olmuştum. Hemde dünyalar güzeli bir kıza. O PAPATYALAR KADAR GÜZEL VE MASUM. Gerçekten ben ilk defa bir kıza karşı böyle hissediyorum. Yerimden kıpırdandığım an gözlerini açtı. Ona en sıcak gülümsememi yolladım. Meltem de bana gülüyordu. Ah tanrım başka hangi bir kızın böyle güzel gülümsemesi olabilir ? Son ders ve zilin çalmasına 1 dakika kalmıştı. Meltem hala beni izliyordu. Sonunda zil çaldı. Onunla güzel bir yemeğe çıkmak istiyorum. Daha fazla dayanamadım ve konuşmaya başladım.

- Akşama hazırlan saat 7 gibi. Seni almaya gelicem. Şık ama açık olmayan bir şeyler giy. Dedim. Bana şaşırmış gibi bakıyordu.

+ Tamam ama kıyafetlerime karışma. Sadece bugünlük. Dedi muazzam sesiyle. Haklıydı. Bugün birşey demeyeceğim. Sonuçta benim yanımda. Kafamı olumlu anlamda salladıktan sonra beraber eve doğru yürüdük. Evet onu seviyorum. Bunu bir kere daha anladım. Hatta onu deliler gibi seviyorum. Meltem diğer havalı kızlar gibi değildi. O fazlasıyla masum.. Ona yemekte çıkma teklifi edeceğim. Kabul etmez diye bir ihtimal yok. Çünkü ikimizde birbirimizi seviyoruz. Ben onu çok seviyorum. Buna kendim bile çok şaşırıyorum çünkü daha yeni tanıdığım bir kıza aşık olmak.. Ne bileyim farklı. Ama şunu da biliyorum ki Meltem de diğer kızlardan farklı..

PAPATYA KADINIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin