Aç lan

323 13 4
                                    

Tam oraya vardık ki : kaşar ata da orda hem de yanında yaren le ! Yaren den nefret ediyorum . Nedenini bende bilmiyorum. Ata her zaman ki gibi Yaren i elliyo du .

Özge :

Hadi gelin ! VIP girişinden girelim

Artık ne kadar çok buraya geldiyse kapıda ki görevliler Özge ye selam verdi.eren de yanımdan geçerken kapıda ki görevli ye göz kırptı. Noluyo lan burda ? İçeri girdik ve ?!?!?!?!

Aslı da ordaydı! O kaşar da . Meğer benim hiçbişey den haberim yokmuş. Bütün okul burda toplu ** yapıyo ben evde hala anneme "biriyle çıkabilir miyim " diye izin alıyorum . Annem de bana zaten o gün "bok sana erkek" diyip nah çekti . Benim Annem neden farklı ? Haççik :

-hadi içeri gelin !

İçeri girdim elimi gözümün üstüne koyup biyere oturdum .bi dakika !!?? Annem yanımda oturuyodu ! Hem de sarı bi peruk takmış oha o kadar güzeldiki nerdeyse yavşıycaktım. Ama yanında göktuğ denen herif oturuyodu. Burda noluyo amk ! Göktuğ nun kulağına çaktırmadan wc nerde dedim . O da

-götümde

Bende

-aç lan

Ters ters baktı . Bende haççik in yanına gittim ve burdan çıkmak istediğimi söyledim . Gözüm Özge yi ararken onu yaşlıların sıra sıra üzerine otururken gördüm. Bu kız da bi sorun var. Hemen kapıdan çıktım. Ama bi kadın çıkmama izin vermedi daha doğrusu o :

Ben Hande .anneniz Kezbaniye arkadaşım. Onunla bi buluşmak isterim

Kadın sarhoş galiba . Bi elinde içki bi elinde muz vardı. Ayrıca annemin ismi Kezbaniye değilki? ???!?! Bende tamam annem sizi arar diyip hemen uzaklaştım. Kapıdan tam çıktım kii....

Salata06Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin