Çünkü Seni Seviyorum

30 1 0
                                    

Gözlerimi araladığım da oldukça büyük bir alışveriş merkezinin önündeydik. Rüzgar arabadan indi ve kapımı açtı. Buna yine oldukça şaşırdım da belli etmemeye çalıştım. Alışveriş merkezinin içine girdik ve dolaşmaya başladık. Ama ters giden birşey vardı ve bu benim için oldukça kötü bir sorundu. ACIKTIM !! Rüzgara bu durumu söyledim ve bir lokantaya girdik. Gerçekten bu çocuk benim her dediğimi yapmak zorunda mı ? Hayır bundan asla şikayetçi değilim ama biz daha yeni tanıştık ve Rüzgar benim her dediğimi yapıyor. Valla çok ballı kızım he hsfhajfafhj Girdiğimiz lokanta açık büfe gibi birşey. Yani herkes kendi istediğini alabiliyor. Rüzgarla sıraya girdik. Önümüzde 5 kişi falan vardı. En sonunda sıra bana geldi. Biraz daha bekleseydim şuracıkta açlıktan ölücektim. Önümde enfes bir kuru fasulye yemeği vardı. Ondan bir tabak aldım. Başka ? Heh şu yaprak dolmalardan 8-9 tane. Imm hah! birde mercimek çorbası bir de tatlı olarak ta kazandibi birde fırında sütlaç aldık mı tamamdır. Im içecek olarak ta kola. Çok sağlıklı besleniyorum (!)

Rüzgara baktığımda ağzı açık bir şekilde bana bakıyordu. Ne ? dercesine ona baktım.

- Onların hepsini yiyecek misin ?

+ Evet. Dedim basit bir şekilde.

Rüzgar hala bana şaşkın şaşkın bakıyordu. En sonunda kendine gelip kendisine yemek aldı ve yanıma oturdu. Ben büyük bir iştahla yemeğimi yerken Rüzgar bana bakıyordu. Sonunda yemeklerimizi bitirip alışveriş merkezine geri girdik. Elime ne geçerse aldım ve deneme kabinine girdim. Rüzgar oturmuş beni bekliyordu. Ilk önce siyah göğüs dekolteli ve mini bir elbise giydim. Aslında bunu giymeyi pek istemiyordum. Çünkü fazla açıktı ama Rüzgarın tepkisini merak ediyordum. Deneme kabininden çıktım. Rüzgar telefonuyla uğraşıyordu. Bir an beni farketmiş olacak ki ağzı açık bir şekilde bana baktı.

- Hemen onu çıkar üstünden !

+ Neden ? dedim merakla.

- O kısalık ne lan ?! Çabuk çıkar !

Oflayarak deneme kabinine girdim. Ah sonunda bir tane şort buldum. Şort kot ve yüksek beldi. Üstüne de açık mor ve bol cepleri olan bir t-shirt giydim. Ah bu kahverengi çanta da çok güzel. Onu da taktım ve son olarak aynaya baktım. Gerçekten güzel görünüyordum. Kabinden çıktım ve Rüzgara baktım. Yine rahatsız olmuşa benziyordu.

- Bunuda hemen çıkar !

+ Sen bana karışmazsın! diye çıkıştım.

- Karışırım.

+ Nasıl karışırsın ya ?

- Karışırım işte. Dedi.

+Nasıl karışırsın !! Dedim sinirle.

- Çünkü.. Çünkü seni seviyorum aptal.

Bir an duraksadım. Beynimde hala o sözcük yankılanıyordu. " ÇÜNKÜ SENİ SEVİYORUM " (Aptal kısmını unutalım djndjdjd )

PAPATYA KADINIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin