Ballet 2

368 19 6
                                    

Leah's pov:
Nå hører vi musikken begynner. Vi går opp og danser med hverandre. Selv om det ikke er en rolig låt så går det fint. Plutselig får vi en lyskaster på oss. Alle roper "kyss, kyss!" Flere ganger etter hverandre. Vi kysser. Ganske lenge. Og når jeg ser opp etter kysset så står alle å ser på oss. Spesielt Martine. Jeg tror hun ble litt irritert, det så hvertfall sånn ut.
*senere*
Klokka nærmer seg 01.00 så de fleste begynner å dra. Så vi bestemmer oss for å dra vi også. Martin blir med hjem til meg, foreldrene våre sa han kunne sove hos meg etter ballet. De vet jo ikke at vi allerede har hatt sex... Jeg vet ikke om deg skjer noe idag. Vi er jo ganske slitne begge to.

Når vi kommer hjem går jeg på badet for å fjerne sminka. Martin blir med inn for å holde meg med selvskap. Mens jeg tar av sminka snakker vi om hva vi skal gjøre imorra. Vi ble vel egentlig enige om at vi skal dra inn til byen for å gå på café sammen. Det blir nok veldig moro. Når jeg er ferdig med å ta av sminka så kommer Martin og gir meg en klem, og kasserer på kinnet før han visker til meg "du er så vakker! Både med og uten sminke. Jeg elsker deg mer enn noe annet" Jeg snur meg, kysse han hardt på leppene, og kan kysser meg hardt tilbake. Vi står der og kliner en stund. Før vi går opp på rommet for å legge oss. Martin hjelper meg med kjolen, fordi den er så vanskelig å få av.. Vi legger oss i senga. Holder rundt hverandre og snakker sammen.
Men plutselig ødelegger han stemningen, han sier plutselig at han syns Martine var hyggelig.
- Hvordan kan du syns hun er hyggelig!? spør jeg
- Måten hun var på var jo ikke frekk eller noe, hun var jo bare hyggelig mot meg, svarer Martin.
- Det er fordi hun flørta med deg! Hun syns du var kjekk og ville ha deg til sengs!
- Leah, nå må du slutte å være så sjalu. Jeg bare snakket med henne og det skjedde ikke noe mellom oss. Jeg elsker deg og ikke noen andre. Det lover jeg deg. Men du må la meg snakke med andre jenter, og la meg ha noen jentevenner. Sånn som du og jeg var, og sånn som du har det med Olav, Willy og Samuel.
- Martin! Jeg var de jentevenn, og hva skjedde med oss? Jo vi ble sammen, og gikk til sengs med hverandre. Skjønner du ikke at jeg blir litt skeptisk da?
- Skal jeg tenke sånn når det gjelder deg og de andre gutta? Eller skal jeg stole på at du ikke er utro mot meg? Svar meg på det!
- Selvfølgelig skal du stole på meg! Det lover jeg deg Martin!
- Jeg stoler på deg, og du omgås flere gutter enn jeg omgås med jenter! Så hvorfor stoler ikke du på meg?
- Jeg stoler på deg kjære, men det er Martine jeg ikke stoler på, det er hun jeg er redd for at skal hjernevaske deg...
- Leah jenta mi, jeg lover deg at du kan stole på meg. Uansett hva!
Vi kysser hverandre. Holder rundt hverandre, og til slutt sovner vi.

----------------------
Beklager virkelig for så lang ventetid på ny del, men har hatt så utrolig mye å gjøre i det siste. Håper jeg får til å skrive litt oftere fremover

Kjærlighet fra forfatteren til dere❤️❤️❤️❤️

Heart can't be wrong!Where stories live. Discover now