Hoofdstuk 14

4.1K 137 12

Fleur pov.

Ik probeer te slapen, maar het lukt niet, want ik ben gewoon zo blij. Wat een geweldige dag was dit. Niall is nu gewoon mijn vriendje. Ik kijk naast me en daar ligt hij. Hij slaapt al. Ik moet ook maar eens gaan slapen denk ik bij mezelf en na een tijdje val ook ik in slaap.

~volgende dag~

Ik word wakker van een blaffende hond. Ik rek me uit en kijk naast me. Niall slaapt nog. Ik stap voorzichtig uit bed. Ik loop naar beneden en dan besluit ik om alvast een ontbijtje voor ons samen te maken. Ik maak twee schaaltjes met yoghurt en fruit. Als ze klaar zijn, zet ik ze op de eettafel. Dan hoor ik iemand de trap af lopen. 'Hee.' Zeg ik als Niall de keuken binnenkomt. 'Goedemorgen.' Zegt hij en geeft me een kus op mijn wang. Dan ziet hij het schaaltje met yoghurt en fruit. 'Heb jij dat gemaakt?' Vraagt hij. Ik knik. 'Wat lief.' Zegt hij en gaat dan aan de tafel zitten. Ik ga tegenover hem zitten en samen eten we ons ontbijt op.

Als we klaar zijn met eten, gaan we samen naar boven. Ik stap snel onder de douche. Als ik uit de douche kom, trek ik mijn kleren aan. Ik doe een grijze trui aan met een spijkerbroek. Dan loop ik naar de slaapkamer om mijn schoenen aan te doen. Dan zie ik opeens door het raam dat het sneeuwt. 'Niall!!! Het sneeuwt!' Roep ik blij. 'Dan gaan we straks een sneeuwballengevecht houden!' Roept Niall vrolijk terug.

Als ik klaar ben met alles loop ik naar beneden. Ik zie Niall al buiten staan en als hij mij ziet, lacht hij. Ik trek snel mijn jas en handschoenen aan en dan ren ik naar buiten. Ik krijg meteen een sneeuwbal tegen me aangegooid. Snel pak ik een hoopje sneeuw en maak er een sneeuwbal van. Ik gooi hem hard tegen Niall's rug. 'Auw!' Schreeuwt hij. Ik begin keihard te lachen.

'Kom we gaan een sneeuwpop maken.' Zegt Niall na ons sneeuwballengevecht. Ik knik goedkeurend en dan beginnen we.

Na een tijdje staat onze sneeuwpop er en ik moet toegeven dat hij best mooi is gelukt. Niall en ik maken wat foto's samen met onze sneeuwpop en dan gaan we naar binnen, want we hebben het koud. Ik hang mijn jas en handschoenen op de verwarming, omdat ze helemaal nat zijn van de sneeuw. Dan zet ik de tv aan en ga op de bank zitten. Even later komt Niall met twee mokken vol met warme chocolademelk en slagroom aanlopen. 'Alsjeblieft.' Zegt hij. 'Dankje.' Zeg ik dankbaar terug.

Sex Lessons ft. Niall HoranLees dit verhaal GRATIS!