Sınırlar

3.3K 125 10
                                    

Medyada göreceğiniz temsili Hurricane'imiz. Bu arada Hörikeyn diye okunuyor ahsjskssk. Neyse temsili dedim çünkü tam hayalimde ki Hurricane değil ama hiç başta Hurricane koymadığım için bişi belirmek istedim.
Siz Hurry olarakta kabul edebilirisiniz etmeyedebilirisiniz sorun değil :D
Yeni bölüüüm!!!

Parti bittiğinde yine biz başbaşa kalmıştık. Az önce yaşadım an aklımda gitmiyordu. Benimle birlikte olmak istiyordu. Hemde bi sonra ki yıl bile !  Acaba cidden benden hoşlanmış mıydı ? Yoksa bunu arkadaş olarak mı diyordu anlamak çok zordu.

Odamdan çıktım. Neymar alt kattaydı. Kullağımda kulaklıklar takılıydı. Son ses 'Neon Junge-Trouble' dinliyordum. Çaktırmadan onun odasına girdim. Çok güzeldi. Daha öncede girmiştim ama inceleme fırsatı bulamamıştım. Bi oda yaptırmak istesem kesin böyle yaptırırdım. Sorun şuydu ki ben buna benzer bi odada kalmak değil bu odada Neymar'la birlikte kalmak istiyordum. :D Hem etrafa bakıyordum hemde oynuyordum. Biri beni görse benim deli olduğumu düşünürdü. Parfümlerinden birini alıp sıktım. Harika kokuyordu.

Hayal dünyamda dönüp dolaşıyordum. Ney'le evlenmişiz....minicik jr jrlarımız olmuş.... Bu odada beraber uyuyormuşuz...gülümseyerek geri geri giderken bişiye çarptım. Korkudan aklım çıkmıştı Neymar'a yakalanmıştım ve söyleyecek herhangi bir açıklamam yoktu. Kulaklıkları çıkarıp nefes nefese ona baktım. Bişi diyemiycek haldeydim. Aynı o şimşek çaktığı gece kadar ciddiydi. "Bak Hurricane , burda beraber yaşıyorsak sanırım bazı kurallar koymalıyız , odama izinsiz giremessin"."Ben çok özür dilerim....sanırım dediklerin konusunda seni pişman ediyorum...çok üzgünüm" ( hediyeyi verirken umarım bu yılbaşınıda beraber kutlarız demesinden bahsediyor) "Ben aşağıda ne dediklerimi çok iyi biliyorum. Ve pişmanda değilim"

Kendimden nefret ediyorum. Azar işitmekten nefret ediyorum. Fangirlükten de nefret ediyorum. Buna rağmen benden nefret etmemesine şükretmeliyim. Konuşmaya devam etti. "Herneyse söylemek istediğim şu ; benim odama yada senin odan dışında başka odalara bana sormadan giremessin. Aynı şekilde bende kapıyı çalmadan senin odana girmem"."Girebilirsin...sonuçta orasıda senin odan"."O odada sen kaldığına göre bu odayı senin odan yapıyor" bişi demedim şuan çok zıt davranıyordu. Ben bunu uzatmak istemiyordum. "Peki ben şimdi duşa girebilir miyim  ?"."Sınırları belirlediğimize göre , evet" Bu lafları söyleyen başkası olsa çok sinir olurdum. Haklı da olsa bana emir veriyordu bu çok gıcık bişiydi. Şuanda sinirliydim ama pek konuşmamıştım. Sonuçta o Neymardı.

Suyu açıp altına girdiğimde acaba otele geri dönsem mi diye düşünüyordum. Çok saçmaydı. Böyle şeyler söylemesi çok normaldi. Sonuçta burası onun eviydi ve ben yaramaz bi çocuk gibi davranıyordum. ama yinede aklıma geri dönmek gelmişti.

Duşu alıp havluyu vücuduma sardım.

Dalgın dalgın banyodan çıktım. Hala bişiler düşünüyordum. Ama Neymar'ı görünce bütün düşüncelerimden sıyrılıp kendime geldim. Beni görünce oda durmuştu. Çok utandım. Bakışlarımı kaçırarak odama girdim. Odama girene kadar bana bakmıştı farkındaydım. Az önce beni izleyen kişi sınır isteyen kişimiydi bu ? Neymar'a gıcık gidiyordum ve ilginç bi sekilde bu hoşuma gidiyordu. Kyafetlerimi giyerken kapı tıktıklandı "bekle" dedim. Ve hızlıca üstüme bişiler geçirdim.

Onu kapıda beni bekliyor olma fikri de hoşuma gitmişti. Kapıyı açtım. "Tokanı odamda düşürmüşsün" diyip bana tokayı bana verdi. "Teşekkürler " dedim bi kaç saniye beni süzdü sonra ben kapıyı kapattım. Gülümsedim. Galiba biraz güzel görünüyordum.

Saçlarımı havluyla kurutup elime telefonu aldım. Saat gece 1 e geliyordu. Kendimi partiden ve öncesinden dolayı yorgun hissediyordum. Ama hiç uykum yoktu bende alt kata indim. Neymarda oturma odasındayı tam girecektim ki durup kapı eşiğinde bekledim. Başını çevirip anlamayarak bana baktı. "Girebilir miyim?" dedim. Gözlerini devirdi. "Bunu sormana gerek yoktu" ben yinede girmedim. "Giriyim mi girmiyim mi ?"."Gir."


Devamını isterseniz yoruum atabilirinizz !! Bu gece devamını yayınlayabilirim ;)

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin