6

56 6 0

Er komt iemand aanlopen en kijkt ons geïrriteerd aan. Vraag me niet waarom.
Ik haal mijn lippen van de hare en dan zie ik pas wie het is Jersey.. 'Hee, ben jij zijn nieuwe vriendin? Kijk uit, hij is echt een loverboy!' Jersey wijst ondertussen naar mij en kijkt Emily gebroken aan. Haar stem kraakt.
Emily is sprakeloos en kijkt mij aan. 'Luister, ik heb nooit van je gehouden! Alleen van Lif!'

Haar ogen staan vurig. Die blik herken ik uit duizenden. Hier kan ze niet tegen. Ik heb haar geraakt, diep van binnen, in haar hart.
1-0 voor mij!
Ze stampt op de grond en rent huilend de trap af. 'IK HAAT JOU ZÓ ERG!' Hoor ik haar van beneden roepen. 'Ok' roep ik terug.
'Ben.. Je.. Loverboy.. Jij? Nee toch?' Emily is even de weg kwijt. 'Kom. We gaan ergens even wat eten en slapen. Hotel?'
Ze knikt en lacht weer. 'Ik vind je leuk' zeg ik eerlijk tegen haar. 'Maar.. Dat.. Nee! Drake! Alsjeblieft!' Ze rent de trap af. Ik volg haar. 'EMILY!' Roep ik. Ze reageert niet. Wat heb ik in hemels naam verkeerd gezegd!?. Ik ben eindelijk eerlijk over mijn gevoelens, is het weer niet goed! 'EMILY!' Roep ik nog eens. Maar ze is nergens te bekennen. Nee! Ik mag haar niet kwijt zijn!

Ze is.. Bijzonder! Haar prachtende golvende blonde lokken! Ik wil haar! Daar ga ik voor zorgen! Ik krijg ieder meisje wat ik wil! Nou ja, met Lif was het effe iets anders. Inderdaad. Jersey had gelijk. Ik bén een loverboy!

<><><><><><><><><><><><><><><>
Avicii !!!!

Oké, ik schrijf steeds kortere hoofdstukken en ik heb werkelijk waar géén flauw idee waar dát vandaan komt.. Misschien omdat mijn inspiratie-knop op nul staat.. Of het komt gewoon door deze hectische week. Het is ook allemaal moeilijk.. Het leven van mij (en ongetwijfeld andere) is/zijn gewoon moeilijk of lastig. (Hoe je het ook wilt noemen)
Vragen stellen mag altijd!

VOTE
Comment
Follow

(Ik ben weer aan het zeuren..)

O, ik meld het effe;

- Ben je benieuwd wanneer dit boek stopt?
Antwoord;
Bij hoofdstuk 26

- Komt er een vervolg 3?
Antwoord;
Kleine kans van wél, grote kans van niét.

- Nog meer vragen?
Antwoord;
'Je mag het altijd vragen!'

My Life as a VampireRead this story for FREE!