1. uitwisseling

79 2 0
                                    

"hey mam"zeg ik als ik de achterdeur open duw.

"Hey schat, hoe was het op school?"

"net als normaal, super saai, echt elke leraar praat half monotoon! Vet vervelend!" ik loop naar de hal en gooi mijn jas op de kapstok. Mijn tas gooi ik onderaan de trap voor mee naar boven. Ik slaap op een zolder kamer, er is een deur gemaakt onder aan de trap en de hele verdieping is van mij. De heerlijke geur van mijn moeders soep komt de hal in gewalmd. "Mmmnn... mam! Heb je stokbrood?" "Tuurlijk" hoor ik mijn moeder mompelen. Ik slof de keuken in en pak een broodje uit de mand. Mijn moeder werpt mij een boze blik toe. "Sorry hoor" zeg ik met mijn mond vol stokbrood. Ik pak de mand en zet het op de kleine tafel die ook in de keuken staat. Ik ga zitten en leg een stuk of zes broodjes op mijn bord.

" hallo, ben je de enige ofzo?" Zegt mijn moeder.

" lange dag gehad?"

" vertel mij wat..."

Ik loop weg van tafel en ren de trap op. Mijn tas bungelend aan mijn schouder en ik sprint naar mijn kamer.Hij is niet heel groot, maar wel mooi. Ik pleur mijn tas op de grond naast mijn bureau en start mijn laptop op. Ik heb hem laatst van mijn vader gekregen, helaas zijn mijn ouders geschijden en woont hij in Australië. De turquoise laptop maakt biepende geluiden en ik jump op mijn bed. Ik zet de laptop op mijn schoot en open mijn email. Een mail van Emily...

'Hey sanne!!
Heb je het gehoord?! Er komt een uitwisselings student uit Engeland! Ik heb een foto gezien...hij is....SUPER KNAP!!! Aargggg! Sann ik zie je maandag!
(Plus die student, hij heet thomas btw)
love you
X Em

English tea pleaseWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu