Chapter 23

52 2 0

Jenny Grammar pov

Ik zit naast Niall in een busje. Het was donker en je kon niet veel zien buiten. Het stelde me aan de ene kant wel gerust hier zo met Niall en Faith. Maar ik word ook een beetje bang, wat als Adam erachter komt? Wat als dit allemaal een toneel stuk is en Niall en Luke liegen?

"Niall?" vraag ik zacht, hij kijkt me aan. "Waar gaan we heen?" vraag ik. "Dat kan ik niet zeggen, sorry." antwoordt Niall. "Ik wil het weten, anders dan stap ik hier nu meteen uit!" zeg ik, een tikkeltje bitchie.

"Midden op de snelweg?" vraagt Luke van achter het stuur.

"Ja." antwoord ik. "Okay, we gaan naar een huisje. Luke en ik hebben het gekocht, Adam weet er niks van af." vertelt Niall. "Echt?" vraag ik voor de zekerheid. "Ja echt." Niall kijkt me aan en in zijn ogen zie ik dat hij de waarheid spreekt.

Soms voel ik me zo dom, ik ga altijd uit van het ergste!

Na een tijdje stoppen we, niet bij een huis ofzo, maar een pomp station.

Luke stapt uit en gaat tanken.

"Jen?" Faith kijkt om. "Ja?" vragend kijk ik haar aan. "Ik heb je gemist, heel erg." ik glimlach. "Ik jou ook beertje." toen we klein waren noemde ik haar altijd al beertje. Ik geef haar een knuffel.

Luke Hemmings pov

Ik stap weer in. "Waar is dat huisje eigenlijk?" vraagt Faith. "Ergens aan de rand van London." antwoord ik terwijl ik naar de weg blijf kijken. Faith maakt een owh geluidje.

Op een gegeven moment is het heel stil, Faith en Jenny slapen en Niall is wat aan doen op zijn telefoon. Ik heb soms moeite mijn ogen open te houden, maar ik moet het vol houden, want we zijn er bijna.

Na zo'n half uur zijn we er dan eindelijk. Ik stop het busje voor het huisje en stap uit. Ik loop naar de andere kant en til Faith uit het busje. Niall doet hetzelfde bij Jenny. Als we binnen zijn leggen we de meiden op bed neer. Zelf moeten we nog het een en andere regelen.

Als we dan alles geregeld hebben, kleed ik me om en ga naast Faith liggen. Aangezien we maar twee bedden hebben en de bank alles behalve convertabel ligt heb ik geen keuze. Niet dat ik het erg vind, maar ik denk dat Faith er wat meer moeite mee heeft...

Lang blijf ik naar haar staren, ze echt schattig als ze slaapt. Ik glimlach, ze is zo speciaal. Haar mooie haren, leuke glimlach, lieve neusje en niet te vergeten die prachtige ogen.

Ik zucht even en probeer dan toch maar te gaan slapen.

Hide & Seek|| Niall Horan & Luke HemmingsLees dit verhaal GRATIS!