#Çerezler

11.2K 341 46
                                    

Öncelikle meraba, geçen bölümün 938 kişi okunması olmasına rağmen sadece 35 vote si var. Demek ki sınır koymak gerekiyor..

Herneyse. İyi okumalar. Ve sınır +50 vote

Neden Ona İnanmadınız ?

2000 yılında Kimberly Rivers adında genç bir kadın gördüğü bir rüya yüzünden psikolojik tedavi gördü. Söylediğine göre; rüyasında sisli bir tapınaktan sinsi ve korkutucu bir gülümseme olan insansı bir yaratık ağzından kan damlaya damlaya bastığı yerleri kanla lekeleyerek ona yaklaşıyor ve “Geliyorum.” diyordu. Bu rüyayı her uykuya dalışında gördüğünü söylüyordu ve her gün yaratık biraz daha yaklaşıyor diyordu. Bu durumdan kurtulması için yaklaşık 10 ay tedavi gördü. En sonunda iyileşti ve 16 Kasım sabahı taburcu edildi.

Taburcu edildikten 1 hafta sonra evinde ölü bulundu. Eve yatak odasının kapısının karşısındaki pencereden girilmişti. Yerde kanlı ayak izleri bulan polisler kızın kafasının kesici bir alet olmaksızın kopartılmış olduğunu ve yatağın yanındaki duvarda kanla yazılmış olan şu sözlerin olduğunu belirttiler: “Neden ona inanmadınız?

Günlük

19.11.2013

Saat sabah 3 sularıydı,arkadaşımla Skype'da konuşurken birden sesi kesildi, ben elektrikler gitmiştir diye kapattım ve film izlemeye başladım, birden ekran parazitlenmeye başladı

ve ışık yanıp sönmeye başlamıştı babamı uyandırıp şartellere baktırdım, bir şey yoktu.Bana Bursa'da her zaman olan bir şey dedi ve ikimizde yattık.Geceleyin bardak kırılma sesi duydum

mutfağa gittim,yerde bardak kırığı vardı,ama ne annem nede babam burada değildi.Balkona doğru baktım,bir siyahlığın aşağı atladığını gördüm.Elime el feneri aldım ve aşağı indim.

O siyahlık yukarı caddeye doğru çıkıyordu,yerden bir taş aldım ve koşarak takip ettim.Kafasına fırlattım fakat hiçbir şey işlemedi.Gitmekten vazgeçtim ve eve geldim.Uyurken o siyah şeyi

rüyamda gördüm.

20.11.2013

Onu okula giderken gördüm,peşinden gitmedim.Sanırım hala beni takip ediyor,umarım bir şeyler çıkmaz.Her gün titremekten sıkıldım!

21.11.2013

Derste sınıfa girdi fakat öğretmenime anlatsam da orada olmadığını söyledi,çok korkmuştum çantamı ona fırlattım ve disipline gittim.Kimse bana inanmıyor fakat o benim peşimde.

22.11.2013

Artık bıkmaya başladım,her gün her saat o başımda sadece siyahlık var.

23.11.2013

Sabah kalktığımda(buralarda gözyaşı izleri var)annemle babamın boğazlarının kesildiğini gördüm(gözyaşları devam ediyor)Cenazesi yarın.

24.11.2013

Bugün cenazede onu tekrar gördüm,onların başındaydı.Kolları ve ayakları vardı bunu fark ettim,fakat hala yüzü görünmüyordu.Artık çok korkuyorum,akıl hastanesinde yatmaya başlayacağım.

25.11.2013

Bu gece yanıma geldi,bana parazit sesi gibi bir şey söyledi.Ve kolumu kesti.Doktorlar bu halimi görünce kameraları izledi,kameralarda kendi kolumu kesiyordum.

26.11.2013

Artık canım yanmamaya başladı,sabahleyin ayağımdan parmak kesti ve camdan aşağı attı,doktorlar benden korkmaya başladı ve ultra güvenlikli odalardan birine gönderdi,nedenini

duyduğum kadarıyla kendimi kesmemiş.Ama o beni kesiyordu ben onu değil.

27.11.2013

Bugün odama giren doktoru,siyah şey öldürdü.Kafasını kesti ve kapı koluna astı.Başıma zırhlı polis diktiler.Ama açıklamaya çalışsam da beni anlamıyorlar

bunların hiçbirini ben yapmıyorum.

28.11.2013

Şuan bunu yazarken siyah şey yanıma geldi,bana baktı (burada çok fazla kan izi var).(Defterin arasında kesilmiş bir göz bulundu)

Korku HikayeleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin