Part 21

1.1K 69 6
                                    

{Isabelle}

Het boek ligt nog steeds in mijn handen. Die jongen denkt toch niet dat ik even lekker me laat markeren. Ik heb Logan al. Ja. Logan. Zoete geur. Nee! Isabelle, hou je gedachten erbij. Het gaat nog moeilijk worden hier.

De jongen komt binnen en ik bekijk hem eens van top tot teen. Hij heeft bruin haar en bruine ogen. Hij heeft ook een tattoo ( a/n ik weet niet hoe je het schrijft ) op zijn arm. Hij is best sexy.

Zijn stem is even sexy als zijn lijf.
"Hey, ik ben Calum en jij bent?" vraagt hij aan mij.
"Isabelle." meer zeg ik niet.
"Heb je honger?" Ik sterf eigenlijk maar ik zeg toch nee.
"Nee, ik heb geen honger."
"Oke, wat jij wilt. Er staat hier een kast en je trekt een mooie avond jurk aan. Als je dat niet doet dan trek kn hem wel bij jouw aan." En ik zie de lust in zijn ogen schitteren.

Ik knik. Hij loopt weg en ik ga me douchen. Mijn natte haren plakken tegen mijn hoofd. Mijn spiegelbeeld staart terug naar mij en ik zie een meisje met blond haar en rode ogen. Ik heb bloed nodig, als ik het nu wil of niet. Ik droog mijn blonde haren en doe mijn make-up op. De badkamer is best groot en ik loop met een handdoek om heen naar de slaapkamer. Ik zie dat er nog een deur is en doe die open. Mijn mond zakt open van verbazing en bog net op tijd kan ik mijn handdoek vastpakken voor dat die op de grond valt. Zoveel kleren. Jurken, t-shirts, broeken, shorts,....

Ik loop verder de kast in en loop helemaal door naar achter. Daar zie ik allemaal avondjurken hangen maar eentje springt er toch uit.

Het is een donkerblauwe jurk met kleine edelsteentjes op. Ook komt de jurk aan de voorkant maar tot ongeveer het midden van mijn bovenbeen en langs achter reikt hij tot op de grond. Hij is prachtig. Daar bij pak ik nog dezelfde kleur pumps. Ik trek alles aan en ga terug naar de badkamer, daar krul ik mijn haar nog.

De inloopkast heeft ook nog een gedeelte met sieraden. Ik doe een paar oorbellen in en dat is het.

Hopelijk is dit goed, want ik wil niet dat Calum me aan- en uitkleed.

----------------------------------------------

Je ziet de jurk van Isabelle aan de zijkant of bovenaan.

Hopelijk leuk.

xx

Gekozen en GenomenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu