Chapter 13

62 3 0

Jenny Grammar pov

De tranen stromen over mijn wangen. Hoe durven ze!

"Vieze klootzakken!" schreeuw ik Luke en Niall achterna.

Ik leg mijn hoofd op de koude vloer neer, en huil mezelf inslaap.

Ik word wakker van voetstappen op de trap, ik open mijn ogen en kijk wie het is; Niall.

"Ga weg." zeg ik, ik ga langzaam rechtop zitten. "Jen-" "Nee, ik wil niet praten of wat dan ook. Jullie hebben godverdomme mijn vader vermoord. Ik haat jullie, voor de rest van mijn leven." Zeg ik en kijk Niall boos aan, maar het verdriet is waarschijnlijk duidelijk te zien.

"Jen, ik wist niet dat hij-" "Je wist niet dat je oom mijn vader dood zou schieten?" onderbreek ik Niall, hij schud zijn hoofd. Ik moet lachen. "Geloof je het zelf, jullie hadden dit zo geplant!"

"Dat meisje waar je verstoppertje mee speelde, was dat je zusje?" vraagt Niall, wat? Hij begint zomaar over een ander onderwerp.

Ik reageer niet. "Jenny, je maakt het voor jezelf echt moeilijk. Ik wil niet dat Adam jou ook vermoord, werk alsjeblieft een beetje mee." zegt Niall. Ik kijk de andere kant op. Niall loopt naar me toe en knielt naast me neer. Hij laat me hem aan kijken. "Wat!?" vraag ik bot. Zonder iets te zeggen drukt Niall zijn lippen op de mijne.

Luke Hemmings pov

"Okay, jongens. Kom even hier, we moeten bespreken hoe we die Faith gaan pakken." zegt oom Adam, ik loop naar hem toe en even later komt Niall ook de woonkamer ingelopen. "Net op tijd, oom wou een plan bespreken." zeg ik, Niall komt naast me staan.

"Okay, ik heb wat onderzocht en Faith Grammar bestaat echt, dus Nick heeft niet gelogen." zegt oom Adam. "Een vraag je, waarom hebben we hem dan dood geschiten?" vraag ik.

"Omdat ik daar zin in had en hij was toch alleen maar tot last." antwoordt onze oom.

Wat? Zin in, waarom zou je het leuk vinden iemand te vermoorden??

"Er is alleen niet bekend waar ze woont, dus moeten we dat uitzoeken. Desnoods onder vragen we Jenny." zegt Adam. "Maar als Faith niet meer in het oude huis woont, dan zou Jenny toch niet weten waar ze woont." merkt Niall op. "Daar heb je een punt, maar toch. Misschien hadden ze wel een tweede huis ofzo." zegt Adam.

"Als we haar gevonden hebben, ontvoeren we haar en sluiten we haar op bij Jenny in de kelder, als ze dan nog leeft." zegt Adam met een gemene grijns op zijn gezicht.

"En dan?" vraag ik. "Laten we haar leiden."

"Maar, Nick is toch al dood, kunnen we hun dan niet gewoon met rust laten?" vraagt Niall. "Als we Jenny vrij laten vaat ze sowieso naar de politie om ons aan te geven." antwoordt Adam, hij heeft wel gelijk, maar toch.

"Hoe gaan we haar zoeken?" vraagt Niall. "Gewoon het hele land uitkammen, we zien nog wel even." er klinkt een tring geluid. "Owh, ik moet even opnemen." Adam pakt zijn telefoon en loopt de kamer uit.

Ik zucht diep en ga op de bank zitten. "Waar zijn wij toch in verstrikt geraakt?" vraag ik

Hide & Seek|| Niall Horan & Luke HemmingsLees dit verhaal GRATIS!