Promisiunea

278 21 3
                                    

Saptamanile pana la vacanta de primavara au trecut atat de repede incat nici nu am avut timp sa ma bucur de inflorirea pomilor sau de prima baie in lac alaturi de Rose si ceilalti.Imi petreceam majoritatea timpului cu doamna directoare McGonagall,antrenandu-ma sau invatand lucruri noi despre dusman.

Stiam ca va veni vremea sa ma intalnesc  fata in fata cu Lady Morgana,insanu mai eram speriata cum eram la inceput,eram mai mult nerabdatoare.

Rose si Albus mergeau adesea la pestera impreuna cu ceilalti invatandu-i vraji,iar uneori,cand imi permiteam,mergeam si eu cu ei.Toti stiau ca un razboi se apropie,o simteau,vrajitori disparuti,familiile multora au fost date disparute.Chiar si Familia Weasley a fost atacata de adeptii druizi ai Morganei.Stiam ca isi aduna o armata,dar si noi ne pregateam.

Ministerul magiei,condus de Kingsley Shacklebot,incerca sa opuna rezistenta,insa erau depasiti numeric si tot mai multi mureau.

Toti erau inspamantati,cum pete noapte o vrajitoare nebuna si insetata de puterea de mult pierduta a reusit sa inrobeasca lumea vrajitoreasca.Multe familii au sosit la Hogwards in dimineata primei zile din vacanta de primavara.Jumatate din copii au plecat impreuna cu parintii lor in tinuturi indepartate une nu pot fi gasiti.In aceeasi dimineata o veste de la tatal sau l-a facut pe Albus sa planga si pe James sa injure si sa tranteasca tot in camera de zi.

"Ministrul magiei a fost omorat in noaptea asta,unii spun ca Lady Morgana insasi l-a omorat.Nu ii putem rezista,suntem depasiti numeri,iar magia ei e mult prea puternica pentru a fi distrusa de vrajile noastre.Venim in noaptea asta dupa voi,dupa voi toti.Sa fiti pregatiti dar nu luati cu voi decat strictul necesar."

Hogwards era inca un loc sigur,iar Morgana astepta doar momentul cand apararea v-a fi cea mai slaba.

-NU NE POATE LUA!ORICUM NE VA GASI!

-Calmeaza-te James,Harry stie ce face.Avea totul pregatit oricum.Thea ce Dumnezeu faci?!Avem de impachetat.Rose reusea cumva sa ramana calma.

Toti erau panicati.James parea ca inebunise si a inceput sa dea cu pumnii in pereti.Pentru ca nimeni nu a incercat sa il opreasca m-am dus la el si am incercat sa il imobilizez.Nu il suportam dar simteam ca,cumva,toate astea se intampla din cauza mea.

-James!JAMES!am strigat.

S-a oprit lasandu-se moale in bratele mele.Nu avea nici o expresie.

-Trebuie sa te calmezi,tatal tau e un luptator,a mai trecut prin asta si stie cum sa va protejeze.O sa fi bine,toti o sa fiti.

Dupa ce a ascultat ce aveam de spus parea ca si-a dat seama ca ceva nu e bine.

-Esti nebuna!stiu ca esti nebuna!tu inca crezi ca plec undeva fara tine!Albus si Rose nu o sa te lase sa ramai aici.Crezi ca eu o voi face?Stiu ca nu ma suporti dar ma vei suporta pana se rezolva lucrurile,fie ca iti place sau nu.

-Stie ca voi veni cu voi,de una singura o sa o pot infrunta.Nu as suporta sa vad pe vreunul din voi morti!Nici chiar pe tine.Esti...Te....Mi-am inghitit cuvintele.Simteam cum ochii mi se umezesc si lacrimi calde mi se rostogolesc pe obraji.

James s-a uitat la mine cu niste ochi mari si calzi,iar in momentul ala am cedat.

"Tu,marea razboinica,plangacioaso!Vrei sa ii linistesti pe altii,sa spui ca o poti infrange singura!si tu nu esti in stare sa te abtii."

-Thea,eu...stiu ca niciodata nu ne-am inteles prea bine,ne-am tachinat si am ras de tine...dar sa stii ca as murii daca ti s-ar intampla ceva.Din prima zii in care te-am vazut atunci in tren,speriata si singura si cum m-ai infruntat atunci cand am ras de tine,am stiut ca esti speciala.Am simtit o atractie pentru tine,pentru felul in care tu nu esti o lingusitoare ca celelalte fete,indragostite de numele meu mai mult decat de mine.

M-am uitat la el pentru o clipa si am simtit un val de caldura care imi strabatea corpul.Si eu simteam o atractie pentru el,am stiut-o de mult insa imi era greu sa o recunosc.In momentul ala,cu toata panica din camera de zi si cu razboiul batand la usa,l-am luat de mana pe baiatul Potter si m-am uitat in ochii lui caprui atat de adanci incat te puteai pierdein ei doar privindu-i cateva secunde.

-Nu vin cu voi,James,daca vin vom murii cu totii.

-Daca nu vi tu,raman si eu.Nu voi lasa pe nimeni si nimic sa te raneasca,oricare ar fi pretul.Promit!

Spunand acestea mi-a luat fata in maini si m-a sarutat.Am simtit cum ma topesc sub sarutul lui,ma simteam eliberata.Aveam nevoie de sarutul asta!

Am stat imbratisati pana Rose a venit la noi sa ne reaminteasca,ca in mai putin de o zi plecam.

Calea (Harry Potter fan fiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum