*Psst* Notice anything different? 👀 Find out more about Wattpad's new look!

Learn More

9. Hotellet

260 5 2

Jeg våknet brått, regnet hadde sluttet. Det var varmt og klamt inne i teltet og jeg kjente huden min var klistret til Isac sin. Jeg så på han, han så så fin ut der han lå med øynene og munnen lukket og pustet inn og ut med nesa. Jeg lå å så på han helt til han våknet. "Har du sett på meg sove?" spurte Isac overraskende med en trøtt stemme. "Eh.. ja" svarte jeg litt små flau. "Åja" sa han etterfulgt av en søt, lav og kort latter. Den trøtte stemmen kledde han så fint, hvertfall nå når han dro hånden igjenom håret. Han reiste seg opp og tok på seg en t-skjorte, så gikk han ut og tente på bålet. Jeg fulgte like etter. Etter at vi hadde sittet der en stund var det tid for frokost. Isac hadde lagd to kjempe gode ostesmørbrød. Isac var en ekte gentleman.
Etter frokosten tok vi et bad før vi pakket sammen alt og forlot stranda.
Vi gikk bortover stien igjenom skogen og ut på veien. Vi gikk opp til bussholdeplassen og ventet på at det skulle komme en buss. Mens vi sto der spurte jeg Isac hvor vi skulle. Han svarte at han ville ta meg med på shopping.
Bussen kjørte inn på holdeplassen og Isac slang baggen på skulderen og gikk på. Rett før døra stoppet han opp, tok hånda frem og sa "damene først". Jeg gikk på og fant et sete, og Isac kom like etter. Han slang seg ned og satte baggen på gulvet ved beina sine.
Vi kjørte inn til byen og gikk av, med en gang vi hadde kommet av tenkte jeg meg om og skyndte meg å spørre Isac "Vi kan jo ikke gå rundt i byen, du kommer til å bli overfalt av en haug med jenter." "Neida, slapp av. Jeg har en vakt som passer på at det ikke er noen fans dit vi går." Svarte Isac og virket utrolig avslappet. Jeg stolte selvfølgelig på han og vi begynte å gå rundt. Vi gikk innom første butikk. Det var en klesbutikk som de hadde utrolig mye fint i. Jeg gikk og tittet litt for meg selv da Isac kom bort til meg med en hel haug klær. "Gå å prøv disse også sier jeg hva som er fint på og ikke, så kjøper vi alt som ser bra ut" sa Isac og virket fornøyd. Jeg bare så på han med et spørrende blikk før han dro meg bortover mot prøverommene. Jeg gikk inn og begynte å prøve. Jeg kom ut og latet som det var en catwalk. Jeg vrikket på rumpa og slente kyss mot Isac. Isac latet som han så på verdens vakreste modell. Det var så gøy. Jeg viste en tommel opp og jeg skiftet til noe nytt. Det samme gjentok seg til alle klærne var prøvd. "Wow! Du ser fantastisk ut i alt! La oss gå til kassa." Sa Isac flørtende. Kassa? Tulla han? Ikke i verden om jeg hadde råd til alt dette. Isac hadde gått bort til kassa allerede og sto og viftet med bankkortet sitt. "Kommer du eller?" spurte han, og jeg gikk bort. "Du kan ikke betale for alt dette" sa jeg og så på Isac. "Selvfølgelig kan jeg det" sa han og tok alle klærne ut av armene på meg og la de på disken. Isac betalte og tok de tre posene det hadde blitt på armen og gikk ut av butikken. "Jeg kan bære de selv" sa jeg, stakkar Isac, han ristet på hodet og gikk videre. Vi gikk innom kjempe mange butikker. Isac kjøpte meg klær, sminke og sko og noe klær til seg selv. Nå holdt jeg noen poser også for vi hadde vel rundt 15 poser å bære på. Vi bestemte oss for å reise hjem igjen og Isac ringte noen. Han sa noe på finsk og kort tid senere ble vi hentet av en bil. Vi satte oss inn og ble kjørt bort på et hotell. "Jeg tenkte vi kunne bo her i natt" sa Isac og smilte mot meg. "Åå, så koselig" sa jeg og satte fra meg tingene. Jeg begynte å pakke ut litt forskjellig og det samme gjorde Isac. Vi var inne i en stor suite. Den besto av tre store rom, bad, soverom og kjøkken og stue i ett. På soverommet sto det en stor dobbelseng med utsikt utover byen. Det var et kjempe fint rom. Det var god plass i alle rommene og i stua var det både tv, spisebord, kjøkken, enda et spisebord, en liten sittegruppe, en peis og et billiardbord. Hele den ene veggen var dekket av et stort vindu. Firan vinduet sto det to store massasjestoler. Det var så utrolig fint her.

HUSHRead this story for FREE!