Status: I'm trapped. (10 months ago)

fuzzynia

Location not specified
Birthday Jun 17
Member Since Apr 11, 2011
Votes Received 509
Profile Page
icon22_fb.png icon22_twitter.png

ask choi siwon.

Works

Another footsteps (korean fanfiction)

Another footsteps (korean fanfiction)

2 parts / 8 pages, updated Mar 11, 2013PG-13
Aku sangat mencintai namja itu. Dan dia juga sangat mencintaiku. Semuanya berjalan dengan indah hingga akhirnya seseorang memintanya untuk juga menikahi putri bungsunya.
1,309 reads votes 5 comments 9
I'm holding on to what I believe (Korean Fan Fiction)

I'm holding on to what I believe (Korean Fan Fiction)

24 parts / 53 pages, updated Feb 25, 2013PG-13Pictures
Aku ELF, aku cinta super junior dan aku cinta siwon. Aku pikir rasa kagumku dengan Super Junior hanya akan sebatas penggemar pada idolanya. Ta... read more
33,637 reads votes 103 comments 265
All About Super Junior :)

All About Super Junior :)

60 parts / 77 pages, updated Sep 05, 2011PG-13Pictures
berisi tentang segala hal yang berhubungan dengan super junior! :) setiap chapter dilengkapi gambar-gambar keren yang mendukung dengan isi chapter itu ;) akan terus diupdate =)
286,654 reads votes 126 comments 139
April Mop, uri evil maknae ! (english ver)

April Mop, uri evil maknae ! (english ver)

3 pages, updated Jul 09, 2011Pictures
1,086 reads votes 3 comments 3
Shocking Afternoon, huh?

Shocking Afternoon, huh?

2 pages, updated Jul 08, 2011
129 reads votes 1 comments 0
that's not my name !!

that's not my name !!

5 parts / 11 pages, updated Jun 23, 2011PG-13Pictures
4,520 reads votes 16 comments 201
[one shot] [masih] dunia lain ! is it real??

[one shot] [masih] dunia lain ! is it real??

8 pages, updated Jun 11, 2011PG-13PicturesCompleted
926 reads votes 4 comments 17
[one shot] Miss Ya :(

[one shot] Miss Ya :(

4 pages, updated May 23, 2011PGPicturesCompleted
1,874 reads votes 3 comments 68
It's You - (Korean Fan Fiction)

It's You - (Korean Fan Fiction)

Mystery / Thriller #740
4 parts / 6 pages, updated May 18, 2011GPictures
Insting detektifku berjalan ketika mendengar kata 'pembunuhan'. Baiklah.. aku bersama partner sekaligus oppa-ku, Ryeowook, terbang ke Tokyo untuk menyelidiki ... read more
5,928 reads votes 12 comments 32
[one shot] ngejepret??

[one shot] ngejepret??

3 pages, updated May 17, 2011PicturesCompleted
747 reads votes 4 comments 26

Message Board

Login or Facebook Sign in with Twitter


Dedications

Our Joint Business (Fan Fiction Siwon Super Junior)Our Joint Business (Fan Fiction Siwon Super Junior)Let Me Be The OneFrom Y!M to Love

Recent Votes

[One Shot True Story] Senyumannya, 4 bulan yang laluAngel, Saranghamnida (Angel, Aku Cinta Kamu)Let Me Manage Ur LoveMy baby (?)

Recent Comments

@cynaraaa makasih yaaah =) @meistasmalda wkwkwkw xD iya maaf deh maaaf ini kan dibikin waktu aku masih alay dulu -_- dan males buat ngedit2 lagi...
Stand by Me :) --a novel by...

@MelaFardiano iya nihhh xD tunggu terus yaaa. entahlah, mungkin bandaranya banjir (?) @AyuDitaWindra thanks for reading sist :) ikutin terus yaa
I'm holding on to what I be...

rox, aku benar-benar baru tau kalau kau udah mengupload part 2nya .___.)
footsteps

@MeitaAgiantiPoetri emang sengaja dibikin engga ketebak dooong:p @puput138 terima kasih
Stand by Me :) --a novel by...

makasih buat yang udah komen semua, maaf ngga bisa bales satu-satu
Stand by Me :) --a novel by...