Status: aduh, aku punya banyak dosa sama readers T.T (5 months ago)

Utikgea_Youna

Location Bekasi
Member Since Jun 22, 2012
Votes Received 340
Profile Page

My motto: Dreams is not an options of life, it's a must..
Quote: "No matter how gifted you are, you alone cannot change the world" (L Lawliet)

Hello people!
I've been here for a year. I love reading and I decided to make my own story. It still need some improvement as well. Do you have some advice for me?

Works

Daydream.. It Has To Be You!

Daydream.. It Has To Be You!

6 parts / 24 pages, updated Aug 09, 2013
"Apa dengan berkata seperti itu kau bisa dengan mudah membolos latihan? Namja tua yang sok imut itu pasti akan segera menyeretmu ke tempat latihan, kau tahu... read more
5,117 reads votes 176 comments 67
Remember Me.. (Dejavu)

Remember Me.. (Dejavu)

2 parts / 7 pages, updated Apr 16, 2013G
368 reads votes 25 comments 9
reset... could i do?

reset... could i do?

4 parts / 11 pages, updated Mar 23, 2013
Siapa yang gak kenal Cho Kyuhyun? cowok yang memiliki sindrom game yang akut ini diakui para hyeongnya sebagai orang yang 'sangat' menyebalkan. tapi bagaimana reaksinya k... read more
2,322 reads votes 106 comments 54
Bang goes to Big Bang

Bang goes to Big Bang

Action #366
3 pages, updated Mar 22, 2013PG
tags / bigbang
213 reads votes 21 comments 15
Gotta give what I've taken..

Gotta give what I've taken..

General Fiction #878
1 page, updated Feb 07, 2013G
138 reads votes 12 comments 4
Utikgea_Youna's Reading ListRead Later

Allien Exterm
1,358 reads

3 days Marriage
279,884 reads

NEVER CHANGE DIRECTION
6,306 reads

Broken Married
16,343 reads
more

Message Board

Login or Facebook Sign in with Twitter


Dedications

Destiny of The Shadow

Recent Votes

The Bad Boy Is PossessiveUnspoken FeelingsShe's a TroublemakerBlue Love

Recent Comments

Sebelumnya terimakasih udah baca ceritaku ^^ lanjytannya udah ada. Kemungkinan seminggu atau 2 minggu lagi baru aku update. Baca terus ceritaku ya...
Daydream.. It Has To Be You!

Aku harap kamu bisa sabar nunggu chapt selanjutnya. Aku rasa bakal lama di publish u,u hehe aku lagi nyari bahan buat ceritaku yang satu itu....
Daydream.. It Has To Be You!

Hehe, sabar ya chingu. Aku juga lagi bersabar menunggu laptop-ku kembali dari tempat service-_-
reset... could i do?

Aduh, maaf ya udah buat kamu nunggu T.T
Daydream.. It Has To Be You!

Hehe, gitu ya? Hem, untuk kelanjutan chapternya aku rasa bakal butuh waktu lama. Aku harus nunggu laptop-ku diperbaiki dulu, baru bikin kelanjutan...
Daydream.. It Has To Be You!