Regi și regine: Fraternitate (on stand by)

8 Part Story 2.7K Reads 214 Votes
Diana By DiaDid Updated 2 years ago
Nu există bine și rău. Cu toții avem o poveste.  Că e una frumoasă sau neplăcută, ține doar de din ce unghi privești lucrurile. Zarurile au fost aruncate, iar destinel personajelor se vor întretăia în moduri neașteptate. În lumea animalelor, totul se rezumă la instinct, colți și putere... la oameni, oare cum?
    
    Acțiunea se va desfășura pe două planuri temporale: prezent și trecut. Rămâne la latitudinea voastră să adunați piesele de puzzle și să le potriviți :)
    PS. L ainceputul fiecarui capitol, veti avea un mini rezumat menit sa va aminteasca ce s-a intamplat in precedentul planuli respectiv :)
@YDiana Pai, nu stiu in ce masura pot sa fac critica la ceea ce scrii tu, ata timp cat eu nu am incercat sa scriu nimic serios. Oricum, bafta. Can am timp liber, o sa citesc si celelalte lucrari ale tale.
Mi-a placut foarte mult,iar ideea in sine e superba, gen otelul leilor, gheara.Tocmai ai castigat un mare fan
E extrem de captivant și interesant. Nu am mai citit genul ăsta de carte înainte, dar îmi place mult. :*
scuze pentru intarzierea mea enorma :) povestea asta e la fel de superba ca toate celelalte, dar are ceva in plus... e diferita:D se vede clar ca ai evoluat enorm din felul in care ai scris capp-ul si abia ast sa citesc continuarea :X
imi place mult povestea pe careai inceputo :) succes in continuare :D
WOW, imi place de Victor, il ador, e mai uman. Orin e asa de antipatic, nici macar o lacrima nu a varsat.