Select All
  • Mozaicul realitatii [Pauza]
    1.8K 176 16

    Ce te faci atunci cand iti dai seama ca lumea ta nu exista in realitate? Cand nimic nu este de fapt ce pare a fi. Aparenta si esenta se dovedesc a fi la poli opusi. Cum reactionezi? Cum vei reusi sa-ti pastrezi calmul?

  • Iar diavolii și-au ucis eroii
    16.1K 1.1K 22

    ”- Pentru totdeauna? îl întreb, și buzele i se curbează într-un zâmbet. Își împletește degetele în părul meu și râde, dar are o notă tristă în voce atunci când răspunde. - Cum altfel?” Se spune că oamenii trec peste morți și vise ca să salveze ceea ce iubesc. Ivan, un tânăr din Rusia secolului optsprezece, deschide fă...

  • Conectată la vise
    993 77 4

    ON HOLD ( TREBUIE EDITATĂ ! )

  • Șase sute șaizeci și șase
    6K 362 10

    ⛔️ EDITATĂ + CAPITOL NOU ⛔️

  • I hate to love you[sequel for Me&U]
    3.2K 431 7

    “Love me or hate me, both are in my favor…If you love me, I'll always be in your heart…If you hate me, I'll always be in your mind.” Daca Samy si Ams, au reusit sa invinga obstacolele aparute in viata lor, pai sa vedem ce face cu viata lui, Eric aka Junior!

    Mature
  • Clubul Mortilor
    13.1K 576 7

    Era o seara ca oricare alta...o petrecere ca oricare alta...o betie ca oricare alta...insa nu si acelasi drum spre casa. Alcoolul creaza multe lumi si am vizitat unele care v-ar uimi, dar de data aceasta nu cred ca-mi imaginam ca eram pe cale sa fiu violata de un aurolac sau ce mama lui era, si cu un tip palid cu ochi...

    Completed  
  • Interviu cu un criminal
    1.5K 97 7

    Arthur Grant, fiu, nepot, angajat si criminal. Grace Loren, fiica, jurnalista, necasatorita si curioasa. Sau sinucigasa? Conteaza daca traiesti sau mori? Conteaza cati ai uicis sau de mana cui vei muri? ADEVARURI DESPRE IAD!

  • THE WINNER
    11.3K 420 25

    Tanară şi mult prea implicată in viața de cartier, domnişoara Bird se deprinde uşor cu regulile unei rețele de inimi haine şi minți murdare. În incercarea de-a salva tot ce-a avut sacrifica tot ce mai are. Ce câstigă sau ce reuşeste sa sa piardă nu valoreaza nimic din ce nu va mai avea.