xD_Skittles

368 36 13
                                    

@xD_Skittles este o fata extraordinara. Foarte amuzanta si prietenoasa si are niste carti absolut superbe pe care vi le recomand sa le cititi daca nu le-ati citit pana acum. Va las sa cititi interviul. Lecturare placuta :))

1. Care este numele tau real?

R: Numele de fată sau de pisică? :> Glumesc, mă cheamă Flavia, deşi îmi urăsc numele.

 2. Cati ani ai?

R: 14 anişori împliniţi printr-o zi de vară.

3. De cand ti-ai descoperit pasiunea de a scrie?

R: Cred că pasiunea de a scrie a apărut încă de când am dezvoltat o obsesie pentru Limba Română la şcoală. Şi de atunci am tot scris mici poezioare sau povestiri scurte. Deşi am devenit cu adevărat obsedată de scris numai după ce am descoperit Wattpad-ul. :">

4. Cand ai descoperit wattpad-ul?

R: Am dat de Wattpad anul trecut, pe la sfârşitul verii. Deşi mi-am făcut contul doar prin Septembrie.

5. Unde ai descoperit wattpad-ul?

R: Nu pot spune că "l-am descoperit". Am aflat de el de la o prietenă care a dat de o poveste de pe Wattpad când a căutat nişte poveşti cu vampiri.

6. Care a fost prima ta carte care ai citit-o de pe acest site?

R: "Secretele ucid" scrisă de Monica @monicaE). M-a atras titlul, iar când am văzut că sunt crime nu am mai putut să mă oprsc din citit.

7. Care a fost prima carte care ai scris-o?

R: "Iubire Transparentă" şi acum mă gândesc serios să o şterg. E o caricatură proastă şi are nevoie de editări.

8. Care a fost prima persoana cu care ai intrat in contact pe acest site.

R: Hmm... cred că a fost chiar Monica cu care am vorbit puţin prin câteva comentarii. Prima persoană cu care am vorbit pe chat a fost Cami @camy417).

9. Ti-ai facut prieteni pe watt? Daca da, cati ti-ai facut cu exactitate?

R: La început vorbeam mult cu anumite persoane. Acum, de când m-am cam lăsat de Watt, nu prea am mai ţinut legătura cu foarte multă lume. Deşi sunt multe persoane cu care am vorbit şi cu care mă înţeleg destu de bine.

10. Care este primul/prima prieten/prietena care ti-ai facut-o pe watt?

R: Camelia. Ţin minte şi acum ce faţă aveam când am vorbit prima oară cu ea. Parcă era Obama. :)

11. Care este cel/cea mai buna prietena de pe watt?

R: Nu pot să spun că am un prieten foarte bun, mă înţeleg bine cu multă lume de pe aici. :) Oricum, pentru mine nu sunt doar "persoane de pe Watt", sunt oameni care au, la fel ca şi mine, o pasiune pentru scris şi prefer să îi consider pe toţi prieteni.

12. Poti descrie ce sentimete ai avut cand ai vazut ca cartea/ cartile tale sunt foarte apreciate?

R: Oh, Doamne. Ce amintiri! :)) Ţin minte că intram din 5 în 5 minute pe Watt ca să verific comentariile, voturile şi vizualizările. :)) Oricum, când am început să primesc comentarii regulat şi să am cititori mi-am dat seama cât de prost scriam.

13. Te consideri un/o mare scriitor/ scriitoare a Wattpad-ului?

R: Nicidecum! Mai am mult până să ajung la stadiul ăsta. Mai ales acum, când m-am cam lăsat de scris. 

14. Ai niste dorinte legate de watt care ai vrea sa se indeplineasca, cum ar fii sa obtii un anumit numar de fani, sau un anumit numar de voturi etc.?

R: Nu am nicio dorinţă specială, nu am nevoie de un anumit număr de fani dacă oricum nici un sfert din ei nu citesc ce scriu eu. Într-adevăr, mi-aş dori mai multă critică la povestea la care lucrez în prezent, însă nu pot cere nimic atâta vreme cât nici eu nu am lăsat comentarii de un car de ani.

15. Care este scriitorul tau preferat?

 R: Hmm... îmi plac la nebunie Richelle Mead şi Charlaine Harris. Stilurile lor mă înnebunesc la propriu. Vreau să scriu şi eu aşa! =p~

16. Care este scriitorul tau preferat de pe wattpad?

R: De pe Watt chiar nu cred că pot alege!Sunt atât de multe persoane talentate pe care le admir. Iar poveştile sunt atât de diferite. În principal, toţi cei pe care i-am fanat (Diana, Emily, Piramida, Camelia, Monica, Sara, DreaAggia şi toţi ceilalţi).

17. Ce gen de muzica iti place?

R: Sunt tipa cu rock-ul (deşi unii colegi zic că sunt satanistă) şi mai nou am dezvoltat  obsesie pentru Skrillex.

18. Esti o presoana mai glumeata sau mai serioasa?

 R: Depinde pe cine întrebi. În timpul liber eu zic că sunt de-a dreptul plecată cu sorcova şi mă port de parcă nu mi-am mâncat parizerul. Când e vorba de şcoală sunt Domnişoara Seriozitate pentru că vreau să fac totul perfect şi să-i fac mândri pe ai mei.

19. Ai vreun hobby inafara de scris? Daca da, care e acela?

R: Am avut multe pasiuni de-a lungul timpului pe care îmi place să le numesc micile mele plăceri vinovate. Pe lângă scris şi citit, sunt pasionată de muzică şi mi-aş dori să pot cânta la nenorocita aia de chitară care stă pe dulap. Mai am momente în care mai desenez anime, dar foarte rar. :)

Multumesc mult Flavia pentru timpul acordat. Si sa stii ca si mie imi place Skrillex, mai ales melodia Bangarang (cred ca asa se scrie)... Mersi ca ati citit. Bye :)

About writersUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum